De voetbalgekte is voorbij. Tot vreugd van de ene en spijt van de andere. Zo gaat dat nu eenmaal. Er is een kampioen en er zijn de verliezers. En één van die verliezers, met name de tweede beste voetbalploeg van de wereld, is het nationale elftal van Kroatië. En zoals we de Kroaten kennen, werd die bijna-overwinning uitgebreid gevierd. Een écht feest, dus niet zoals in multicultureel Frankrijk waar leeglopers en zogeheten ‘cultuurverrijkers’ de straten sloopten.

En bij feestjes komen er ook bekende landgenoten aan te pas. In ons apenland permitteerde Reynders zichzelf een statiefoto met de Rode Duivels, tot ongenoegen van velen, maar daar liggen wij noch Reynders van wakker. Om verschillende redenen weliswaar. Maar in Kroatië was het de immer geroemde zanger Thompson die op de foto ging met de Kroatische voetbalhelden en samen met hen een nationalistisch liedje te berde bracht. Ondenkbaar in zelfhatend Vlaanderen, de normaalste zaak in het mooie Kroatië!

De Leugenpers dook meteen in de archieven en ontdekte plots dat deze zanger niet meer, maar ook niet minder was dan een “fascist”. Want het internet liegt nooit. Of zoiets. Een schande met andere woorden dat deze man selfies nam met Kroatische voetballers. Voor alle duidelijkheid, Thompson – Marko Perković – is een Kroatische zanger. Hij zingt met liefde over het Kroatische volk en hij bejubelt de helden die zijn land doorheen de geschiedenis hebben verdedigd, al dan niet met slag of stoot. Maar nationalisme, dat is uiteraard bah! Mag niet. Kan niet. Dus: Thompson is een fascist. Punt. Zo gemakkelijk gaat dat.

Vreemd dat de media (ook in Vlaanderen) er als de kippen bij zijn om deze zanger met de grond gelijk te maken, terwijl het maanden duurde vooraleer er commotie ontstond over de ‘zanger’ van het officiële wk-lied van de Rode Duivels. Maar we begrijpen het wel. Damso die zingt van: “J’te baise comme un chienne,  pourtant  tu portes le foulard” (ik neuk je als een teef (ook wel slet), nochtans draag je een hoofddoek, …” is cultuur en de liefde bezingen voor je land en volk is fascisme.

Hier nog een stukje Thompson. Om het af te leren. En ja, voor ons is hij een échte held!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Leugenpers: Rode Duivels liedzanger en “hoofddoekneuker”: dik ok! Nationalistisch Kroatisch zanger Thompson: fascist!”

  1. ‘t Was natuurlijk wel te denken dat al de Politiek Correcte Opportunisten, ‘t er zouden opspringen ; Alles wat over Trots, waarden en dus zeker Nationalisme gaat, is absoluut FASCISTISCHE propaganda !( Een term , waarvan velen niet eens de exacte betekenis, noch de oorsprong van kennen…) Ik vind het prachtig dat er nog landen zijn die de term Vaderlandsliefde kennen en dit dan ook laten weten , want is dit eigenlijk niet het fundament van een Natie …

  2. Dit is op toodlessss herblogd.

  3. Wie bv in Dubrovnik gezien heeft hoe en met welke zeer beperkte middelen de Kroatische politie (want er was geen Kroatisch leger meer) én de burgers gezamenlijk het verzet gevoerd hebben tegen de Servische aanvallen in 1991 en hun jonge onafhankelijkheid verdedigd hebben, kan enkel maar met ontzag en bewondering opkijken naar dit fiere volk. Het Kroatische volk is een voorbeeld voor het Vlaamse volk! En inderdaad: Marko Perković is een held.

  4. Nog een aanvullende overweging bij mijn eerdere vaststelling : als Kroatië met ± 4,5 miljoen inwoners een eigen landelijke voetbalploeg op de been kan brengen, waarom zou Vlaanderen dat niet kunnen met zijn ± 6 miljoen inwoners ?…

  5. Wat me opviel bij Kroatië: dat fiere land vond 22 eigen-volk-voetballers bekwaam genoeg om aan te treden op een wereldforum, bij Frankrijk en b-land was ruim de helft van geïmporteerde herkomst… Of is deze bedenking des duivels ?

Trending

%d bloggers liken dit: