De beelden van demonstratie voor vrijlating Tommy Robinson in Londen

Duizenden patriotten zijn op zaterdag 14 juli naar het hart van Londen gekomen voor een demonstratie om daar de vrijlating van Tommy Robinson te eisen. De activist is opgesloten omdat hij de politieke klasse blijft bekritiseren over de gevolgen van immigratie en islamisering voor de bevolking. Er waren talloze sprekers op de twee uur durende bijeenkomst, waaronder Filip Dewinter en Geert Wilders middels een videoboodschap. Er werd ‘Free Tommy’ en ‘Tommy, Tommy Robinson’ geroepen en er waren talloze vlaggen te bewonderen.

4 comments

  1. Waarom geen actie voor de leiders van Britain First,die ook problemen hebben met de politiek correcte overheid?

  2. Was ook een interessante toespraak van Sweden Democrats parlementslid

    Kent Ekeroth afgelopen zaterdag 14 juli in Londen:

  3. Natuurlijk worden deze beelden niet op de staats TV getoond, daar alleen aandacht voor een anti Trump demonstratie…

Comments are closed.