In het Duitse stadje Themar, in de deelstaat Thüringen in het oosten van het land, organiseerde de Duitse radicaal-nationalistische partij NPD dit jaar opnieuw een radicaal rechts rockconcert.  Inzake opkomst werd het een succes: meer dan 2000 Duitse nationalisten en sympathisanten uit binnen- en buitenland woonden de bijeenkomst bij.  Die verliep, net als vorig jaar, zonder incidenten; omdat het concert plaatsvond in de deelstaat Thüringen, ver weg van de grote steden vol linkse extremisten en vreemdelingen, slaagde het linkse terreurnetwerk Antifa er niet in, een gewelddadige tegenactie op poten te krijgen.  

Omdat muziekconcerten met rechtse muziek in het ‘democratische’ Duitsland steeds verboden worden, had de NPD de bijeenkomst aangemeld als ‘politieke bijeenkomst’: in dat geval wordt de bijeenkomst beschermd door de Grondwet.  Maar de overheid kan wel voorwaarden opleggen, en kan via het politie-optreden maximaal intimideren; dat gebeurde dan ook tot in het absurde.  In tegenstelling tot Nieuwjaarsnacht in Keulen, waar vreemdelingen ongestraft tientallen Duitse vrouwen mochten aanraden en verkrachten, stuurde het Duitse liberaal-democratische regime massaal politietroepen naar de concertgangers, die zich nochtans voorbeeldig gedroegen.  Meer dan 1000 agenten waren ter plekke, inclusief helikopter, waterkanon en massa’s camera’s.

Ikzelf verbleef in totaal twee dagen op en rond het concert.  Ik werd viermaal aan een fouillering op het lichaam onderworpen;  twee keer aan een alcoholcontrole onderworpen;  drie keer gecontroleerd op autopapieren;  1 keer verhinderd om tot bij het concert te rijden, ook al was daar nog parkeerplaats genoeg;  en zowaar één keer door 4 agressieve politie-agenten weggesleept tot achter een hek met de eis dat ik een foto die ik met mijn GSM gemaakt had zou verwijderen.  Ik had namelijk gefotografeerd, hoe een groep agenten in gevechtsuniform de toiletten bewaakte (!) en daar de WC-gebruikers controleerde op ‘foute’ tatouages; dat vonden ze blijkbaar ook wat te belachelijk om op foto vastgelegd te worden…

Het toppunt kwam er toen de zanger van de Britse groep ‘Brutal Attack’ zowaar midden tijdens het optreden van de band door agenten van het podium gesleept werd.  Reden: hij zou een ‘stout’ liedje gezongen hebben.  Voor zo’n festival heeft het Duitse liberaal-democratische regime een verfijnd censuursysteem uitgedacht: elke groep en elke zanger moet vooraf een lijst indienen van de nummers die hij wil zingen, en die lijst wordt dan door de censuurdienst vergeleken met de ‘index’, een lijst van ‘verboden’ nummers.  Pas na het fiat van de censuurdienst weet de zanger of groep welke nummers hij wel of niet mag zingen.  Willekeur is troef, en naargelang de gemoedsgesteldheid van de aanwezige censoren kan een nummer toegelaten of verboden worden.  Zoals de Brutal-Attack-man dus moest ervaren…

De duizenden aanwezigen lieten het gelaten over zich heen komen, en pleegden geen verzet tegen de politie-intimidatie, de censuur en de willekeurige arrestaties.  ‘Dat is de zogenaamd ‘democratische’ Bondsrepubliek Duitsland’, zo haalden ze de schouders op.  ‘Als je de pech hebt geen asielzoeker of Turk te zijn, maar een rechtse Duitse blanke, dan heb je geen rechten.’ Er werd ook een toespraak gehouden door NPD-Europees parlementslid Udo Voigt, die opriep tot eenheid onder de radicale nationalisten in Duitsland.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “2000 Duitsers op rechtsrock-concert van NPD, politie-intimidatie enorm”

  1. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d bloggers liken dit: