Meer dan 20.000 betogers in Londen voor de vrijlating van Tommy Robinson, Vlaamse pers hult zich massaal in stilzwijgen

Vandaag kwamen meer dan 20.000 mensen in Londen de straat op om er te betogen tegen de gevangenschap van ‘politiek gevangene’ Tommy Robinson (lees hierover meer door hier te klikken). Toespraken werden gehouden door de Nederlandse politieker Geert Wilders en zijn Vlaamse evenknie, Filip Dewinter. Ook de Britse partij UKIP, die de Brexit in gang zette, kwam aan het woord net als een neef van Tommy en een moeder wiens kinderen de ‘vreedzame’ islam letterlijk aan de lijve mochten ondervinden. De Engelse meisjes en jongens van Generation Identity waren overigens ook opvallend aanwezig met vlaggen en een spandoek.

Alles verliep zonder noemenswaardige incidenten, al dreigde de sfeer even om te slaan na afloop van het officiële gedeelte, toen voetbalfans zich uit woede voor Tommy’s arrestatie tegen de politie keerden toen die het plein probeerde vrij te maken. De uitstekende eigen ordedienst kreeg de situatie echter meteen weer onder controle. Wat een verschil met links tuig dat steevast de boel op stelten zet, vecht met de politie en andermans eigendommen vernietigt, zo denken wij dan.

Ook in Den Haag en in Brussel werd de voorbije dagen betoogd onder het motto: #FreeTommy. Lees het hier (NL) en hier (VL).

En de media? Die kunnen zo’n politiek massaevenement toch niet gemist hebben? Uiteraard wel! Enkel Het Laatste Nieuws bracht verslag uit (weliswaar zonder deelnemersaantal) in Vlaanderen en De Telegraaf, De Dagelijkse Standaard, AD.nl en een lokale Gelderlandse krant in Nederland. That’s it. Niet belangrijk genoeg. Nochtans ging de betoging ook over het verbod dat de media kregen om hun werk te doen inzake Robinson. Persvrijheid zeg maar. Ach ja, de gevestigde media… Who cares?

Hieronder een fotoverslag en enkele filmpjes van onze reporter ter plaatse die de sfeer weergeven. Door hier te klikken lees je de volledige toespraak van Filip Dewinter en Geert Wilders kan je hier aan het werk zien vanop het podium op Trafalgar Square.

ft7ft12ft3ft9ft6ft11ft8ft4ft5

ft10ft2ft1

Nog enkele foto’s van Sam Van Rooy, medewerker van Filip Dewinter.

tf2tf4tftf3

3 comments

 1. ‘tommy robinson’ is volkomen terecht gearresteerd en opgeborgen.Dit wist hij op voorhand en heeft dit ook toegegeven en bekend doch heeft hij willens en wetens het verloop van die verkrachtingsrechtszaak in gevaar willen brengen ter zelfpromotie met het risico dat de verdachten VRIJ UIT kunnen gaan. Het volgende artikel legt uit hoe het juridisch in elkaar zit; https://thesecretbarrister.com/2018/05/25/what-has-happened-to-poor-tommy-robinson/

  Tommy robinson/EDL is in het zadel geholpen door o.a. Allan Lake en Ann Marchini (beiden gebruiken net als ‘robinson’ ook diverse pseudoniemen), multimiljonairs met een ‘counter-jihad’ gedachtengoed. Robinson werd verder omgeven door counter-jihad zionisten als pamela geller, roberta moore, rabbi nachum shifren, brian of london…. etc. etc. ‘tommy robinson’ is zelfs veroordeeld voor hypotheekfraude gepleegd te samen met ene deborah rothschild. Tevens heeft hij bekend met de politie gepraat te hebben en gegevens van échte nationalisten te hebben doorgespeeld aan hen. Een goedkope verklikker dus ook nog! Na de EDL zat hij in islamitisch denkclubje Quilliam en werd dan later weer gefinancierd en gepromoot door o.a. zio-counter-jihad ezra levant/rebel media en multimiljonair en zionist robert shillman om zijn anti-islam en pro-israel gewauwel via youtube video’s te verspreiden.

  Ons wordt zodanig angst aangejaagd voor islamitische overname, sharia en terreur dat robinsons anti islam praat er als zoete koek ingaat bij velen en vele nationalisten zien hem abusievelijk aan voor één van hen. Robinson is echter allesbehalve een nationalist. Zijn vlag is de israelische en hij geeft geen ruk om het Engelse volk, cultuur, waarden en erfgoed. Hij zal nooit een ander onderwerp dan zijn anti islam praat aansnijden. Gezien al het bovenstaande moge duidelijk zijn wat zijn agenda is.

  NVDR: wij hebben Tommy persoonlijk ontmoet en geven, ter vervollediging, onze indruk weer. Robinson is een typische working class-Engelsman, die houdt van bier drinken en rellen rond het voetbal, en geen enkele politieke of ideologische scholing heeft. Maar op een bepaald ogenblik heeft deze jongen, samen met tienduizenden Engelsen, vastgesteld dat zijn land Engeland door vreemdelingen is overgenomen, en hij heeft gezegd; genoeg. Sindsdien heeft hij inderdaad rare bokkesprongen gemaakt, typisch voor iemand zonder ervaring en scholing: de ‘nazis’ veroordelen, afscheuren, optrekken met raar volk, met foute vlaggen zwaaien. Net zoals de boegbeelden van Pegida Duitsland of Pegida Nederland soms rare dingen doen… Maar wij vinden dat die mensen, ongeacht hun fouten en gebreken, fundamenteel gedreven worden door een eerlijke verontwaardiging: Europa moet terug Europees worden. DAT is de hoofdzaak, en daarom verdienen ze onze steun. Als men op zoek gaat naar redenen om ze te veroordelen, en de beweging te verzwakken, helpt men enkel de échte vijand van vandaag: de massa-immigratie en de islamisering.

  1. Redactie: de insteek van mijn bericht is niet het op zoek gaan naar het veroordelen van tommy robinson, dat is ook helemaal niet nodig want dat doet hij zelf wel. Ik geef alleen wat achtergrondfeiten, want ondanks dat u zegt dat tommy robinson eigenlijk maar een simpele kerel is, heeft u -en vele anderen- zich toch laten misleiden, hij is dan ook een manipulator optima forma. TR brengt u ZIO-nationalisme (zo noem ik het maar); anti islam maar pro-israel (zodat wij de oorlogszuchtige usa en israel steunen in hun midden oosten oorlogen, die dan weer de vluchtelingenstromen ri Europa veroorzaken), pro multikulti (vluchtelingen welkom als ze maar ‘christelijk’ zijn), anti-racistisch, pro holebi/genderfreaks etc.

   Overigens heeft Nick Griffin uitgebreide artikelen geschreven over TR/EDL/ZIO-nationalisme http://blog.balder.org/media/pdf/Nick-Griffin-What-Lies-Behind-The-English-Defence-League.pdf

   en;

   https://apfeurope.com/2016/03/the-zionist-takeover-of-european-nationalism-and-the-mohammad-cartoons-plot/

   Al leest u maar de eerste paar alinea’s van beide artikelen, dan moeten er toch giga alarmbellen gaan rinkelen!

Comments are closed.