‘Door politie mishandelde zwarte’ opgesloten als bedrieger

Herinnert u zich misschien Théo nog, de neger die in 2017 in het Franse stadje Aulnay-sous-Bois (voorstadje Parijs) zogezegd ‘met een politiematrak anaal gepenetreerd werd’? Enfin, dat was tenminste het verhaaltje dat hij vertelde en dat door de leugenmedia klakkeloos werd overgenomen. Ook bij ons werd die onzin kritiekloos door de leugenpers overgenomen:

Het ‘slachtoffer’ mocht het nadien in verschillende tv-programma’s gaan uitleggen, en de toenmalige president Hollande bracht hem zelfs een bezoek aan zijn ziekenhuisbed. Gedurende weken was het multicultureel feest in Aulnay, waarbij politieagenten werden aangevallen en tientallen auto’s in de vlammen opgingen. De schade liep in de miljoenen euro’s.

Maar de ballon werd zeer snel doorprikt: Théo liep anale verwondingen op bij het verstoppen van drugs (in een glazen buisje dat stuk ging), zo bleek later. Natuurlijk zweeg het journaille daarover als vermoord.

Maar terzelvertijd – dat wisten ze toen nog niet – werd ook een onderzoek geopend naar gesjoemel van de Théo en zijn clan. Op 24 februari 2017 berichtten we er al over in React: Théo en zijn familie worden ervan verdacht grote zwier te maken met gelden van de belastingbetaler. Het gaat over fictieve jobs bij een vereniging van ‘straathoekwerkers’, waarvoor het gezin Luhaka verantwoordelijk was”. Toen was er sprake van 678.000 €. Maar naar verluidt zouden de achteroverdrukte bedragen nog veel hoger liggen. Alles begon in 2015 met een controle van de Arbeidsinspectie van Ile-de-France, die de vereniging ‘l’association Aulnay Events’ doorlichtte. De voorzitter van die vereniging is (was) Mickael Luhaka, de broer van Théo. Het socialistisch bewind stopte de vereniging enorme bedragen toe, waardoor ze ‘op papier’ 30 straathoekwerkers konden aanwerven, wat uiteraard niet gebeurde. Het geld verdween in de pocket van deze negertjes. Op de loonlijst stonden de broers Mickael, Théo, Grégory en Eléonor Luhaka. Al de rest was blijkbaar nep.

Het verduisterde geld moest ervoor zorgen dat Aulnay-sous-Bois opnieuw leefbaar werd, vrij van drugshandel, geweld en andere vormen van criminaliteit. Moest u toen ook gieren van het lachen?  Een drugshandelaar in strijd tegen de drugshandel !

Gisteren plaatste de Parijse onderzoeksrechter Théo en zijn broers in voorhechtenis. Ze worden beticht van valsheid in geschrifte, misbruik van vertrouwen en oplichting. (bron: Le Parisien)

Hollande(PS) – hij is toch met pensioen – kan hem nu misschien gaan bezoeken in La Santé, de gevangenis van Parijs.

8 comments

  1. Het huidige soort journalisten bij de leugenpers is als een kankergezwel, ze gaan er zelf aan kapot maar ook de samenleving !

  2. 7 jaar als politiemens gewerkt in de Bijlmer. Honderden berovingen op jaarbasis. Werden afgedaan door het linkse kreng enen Sonja Barend als incidenten. Allemaal bange struisvogels. Uiteindelijk slaat de vlam in de pan en dan zijn de voorstanders verdwenen en zitten heerlijk in het zonnetje. Ook zo’n dame uit die tijd die de gewone man betichtte van fascisme en dat soort onzin, mevr. Hedy d’Ancona. Woont tegenover Carré in een huis, waar de gemiddelde PvdA stemmer niet 1 baksteentje van kan kopen. Zit momenteel van haar twee meer dan riante pensioenen in Spanje met haar Aadje. Zum kotschen. Sjalom.

    1. Helemaal mee eens, ik heb Hedy d’Ancone nog eens een brief geschreven want ze vond een achterstandswijk in Breda toch zo’n “lief buurtje”, toen heb ik haar meteen gewezen op haar riante pand aan de Amstel In Amsterdam en gevraagd of ze ook niet in zo’n achterstandswijk wil wonen. Een walgelijk wijf met haar fascisme verwijten.

  3. Het blijft mij verwonderen, de goedgelovigheid van de blanke meerderheid in Europese landen.

Comments are closed.