Ondanks de feiten die keihard zijn en worden aangevuld met nieuwe onvoorstelbare feiten is er slechts één partij die het ontslag eist van minister van justitie Koen Geens. Geens zelf doet alsof zijn neus bloedt: “De vermeldingen in de rapporten van Staatsveiligheid waren maar zijdelings…” Er is heel wat mis met onze regering, als je het ons vraagt. Iedere zin voor verantwoordelijkheid is ver zoek. Uiteraard hebben we het over de islamitische aanslag in Luik, ondertussen opgeëist door – vanzelfsprekend niets met de islam te maken IS.

We weten dus dat Benjamin Herman in de cel zat. We weten dat hij al ettelijke keren penitentiair verlof had gekregen. We weten dat dat telkens goed afliep. We weten jammer genoeg dat hij tijdens zijn laatste dagje vrij een man vermoordde en daarna een islamitische aanslag pleegde, waarbij 2 agentes en een man omkwamen. We weten ook dat hij een kuisvrouw ongemoeid liet tijdens zijn aanslag omdat ze moslima was die bovendien aan de ramadan deelnam. We weten dat zijn naam voorkwam in twee rapporten van de Staatsveiligheid én in een informatierapport van de politie. We weten ook dat hij zich bekeerd had tot de islam, dat hij Allah Akbar riep tijdens zijn aanslag en dat IS de daad opeiste en hem een soldaat van IS noemde.

Waaw, dat is al een hele boterham! Maar dat alles had dus – althans de voorbije dagen – kunnen voorkomen worden. Er kwam namelijk een nieuw rapport bovendrijven, specifiek over Benjamin Herman. Een rapport, opgesteld door een cipier van de gevangenis waar de islamitische terrorist opgesloten had moeten zitten. En dat rapport vermeldt de radicalisering van Benjamin. Herman had immers contact met Yassine D., één van de zware criminelen die in 2009 ontsnapten uit het Brusselse Justitie­paleis en een jeugdvriend van Khalid El Bakraoui, de dader van de aanslag in de Brusselse metro. En, beste lezers en lezeressen, ondanks deze waarschuwing mocht Benjamin alsnog een dagje vrijaf nemen. Omdat het kan. Omdat minister Geens vindt dat dat leuk is. Reïntegratie in de maatschappij en al. Dat is nodig, want in de gevangenis heb je geen voeling met de buitenwereld. Zoiets.

Wat ons betreft steunen wij de eis van die ene partij, het Vlaams Belang, volledig en vinden wij het niet meer dan normaal dat er nu eindelijk eens iemand van de regering zijn zware fouten inziet. Minister van justitie Koen Geens, uw tijd is gekomen. Tijd om te vertrekken! En liever vandaag dan morgen. Onze bevolking is door u in gevaar. U laat zware, geradicaliseerde criminelen op ons af. C’est fini! Gedaan! Schluss! Wij willen veiligheid. En dankzij u blijven er doden vallen. Tot hier en niet verder. Doei!

kgo.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Na alweer nieuwe feiten: ReAct steunt volmondig eis Vlaams Belang, ontslag minister van justitie Koen Geens nu!”

  1. […] Geens doet een tjevenstreek en neemt geen ontslag na de moordpartij door iemand die maar liefst in 4 belangrijke veiligheidsdossiers rode lichten deed knipperen bij het departement justitie en toch gezellig vrij mocht rondkuieren […]


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Toen Dutroux ontsnapte op 23/4/’98, vielen er geen doden. Maar toch namen toen de minister van Buitenlandse zaken, Johan Vande Lanotte, van justitie: Stefaan De Clerck en ook de bevelhebber van de toen nog bestaande Rijkswacht: Generaal Willy Deridder ontslag. Blijkbaar was het geweten van politici in die tijd veel gevoeliger dan nu. Want stoethaspel Geens, die blijft zitten. Wat er ook gebeurt, en hoeveel slachtoffers hij ook op zijn geweten heeft. Dit is onaanvaardbaar. Dus ontslag moet NU!

  3. Ratteke Maurice

    Sinds zijn aanstellen was er al stront aan de knikker het lag er duimen dik op, als je schoonzoon al een moslim is dan schort er zeker iets aan die familie. Geeft blijk van weinig grijze cellen in de kop., als mijn dochter voor de dag zou komen met een verwarde carnavalszot dan weet ik zeker dat ze kon vertrekken met de zuiderzon. Ik moei mij niet met andermans gezin maar als je aan politiek doet heeft dit toch zijn nadelen. Geens hoort niet thuis in de politiek daarvoor is hij veel te lamzuchtig en heeft geen ruggengraat noch karisma of uitstraling. Foto gezien hoe hij een moslim zijn hand bijt ? zegt toch genoeg je eigen verloochenen voor een volk zonder hersenen geeft blijk van weinig zelfrespect. Hij zou beter de hand aan zich zelf slaan en zeker opstappen om erger te voorkomen.

    Welke delen zal men nu verwijderen van de waarheid die ik hier neer schrijf met ( KNIP ) ???

Trending

%d bloggers liken dit: