Gisteren vond een demonstratie plaats voor de Ambassade van het Verenigd Koninkrijk aan de Lange Voorhout in Den Haag, dit vanwege het vastzetten van de Britse activist Tommy Robinson. Hij werd opgepakt tijdens het maken van een reportage bij de rechtbank, waar enkele moslims moesten voorkomen vanwege hun rol in de massale verkrachtingszaak van Engelse vrouwen en meisjes. Bij de staande demonstratie waren rond de 50 mensen aanwezig, men droeg spandoeken met daarop ‘free Tommy’ en Nederlandse en Britse vlaggen. Er waren twee sprekers en de demonstratie duurde iets langer dan een half uur.

De protestactie werd door een aantal organisaties ondersteund; Rechts in Verzet, Voorpost en Identitair Verzet. Van deze groepen waren ook diverse activisten aanwezig, met daarbij nog een flink aantal politieagenten. Men had verwacht dat er wellicht nog wel extreemlinkse relschoppers op af zouden komen, maar die bleven echter weg. De demonstratie verliep dan ook in alle rust en in goede sfeer.

Activist Hugo sprak voor de aanwezigen over de schandelijke behandeling van Tommy Robinson en wist meer over de achtergronden van deze ernstige zaak. Hij vindt dat we ons in de westerse landen grote zorgen moeten maken over de vrijheid van meningsuiting en wees daarbij op het showproces van politicus Geert Wilders in Nederland en Jayda Fransen en Paul Golding van Britain First die ook met constante vervolging van de Britse staat te maken hebben.

De zaak van de Britse activist Tommy Robinson, vanwege het filmen van de rechtbank en de daders, heeft hem zomaar 13 maanden gevangenis opgeleverd. Dit roept over heel Europa woede op onder patriotten en kritische burgers. Gisteren was er naast de demonstratie in Nederland ook een betoging in Australië waar honderden mensen op afkwamen. Er zijn inmiddels in meerdere landen demonstraties op komst, waaronder op 31 mei in Wenen en 6 juni in Brussel.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Demonstratie in Den Haag voor vrijlating Tommy Robinson”

  1. […] Den Haag en in Brussel werd de voorbije dagen betoogt onder het motto: #FreeTommy. Lees het hier (NL) en hier […]


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Ik had de eer er bij te zijn namens http://www.facebook.com/MoedigNederland Op deze demonstratie heb ik niet gesproken. Op andere ben ik vaker gastspreker. Dat zal ik ook weer zijn op eed demonstratie aanstaande zondag in Enscheden. Organisatie: facebook-pagina “5 voor 12 geweest”. MoedigNL.NL vecht via de stembus voor Nederland. Door mee te doen met de verkiezingen op plaatsen waar partijen zoals de PVV en Forum voor Democratie niet meedoen. Ook u kan iets doen! Bijvoorbeeld door iets dat u zelf heeft gezien of gemaakt naar ons te mailen zodat wij het op facebook (www.facebook.com/MoedigNederland) en onze website (www.moedignl.nl) kunnen zetten. Mail naar: info@moedignl.nl Ook een “Like” van onze facebook-pagina helpt ons enorm.

  3. Ratteke Maurice

    ENGELAND IS VERLOREN, of nog 1 mogelijkheid met de stijve borstel alles buiten keren. zo niet gaat de Pislam meer en meer vaste voet neer zetten.

Trending

%d bloggers liken dit: