Afgelopen zondag trokken duizenden Duitsers onder de AfD-vlag door Berlijn. Het was een rustige stijlvolle optocht, hetgeen niet kan gezegd worden van het veelvoud aan ‘tegen’betogers. Anders dan bij pakweg een NSV!-betoging in Vlaanderen mochten de tegenstanders van de democratie AfD tot vlakbij de demonstratie post vatten. Het contrast kon niet groter zijn.

De Alternative Für Deutschland, die in de peilingen en in de reële cijfers steeds hoger scoort, had als thema voor de betoging ‘Zukunft Deutschland’ ofte ‘Toekomstig Duitsland’ gekozen. Een terechte titel die ze zichzelf mogen opspelden. De toekomst van het open-grenzen-Duitsland van Merkel ziet er namelijk met de dag zorgwekkender uit. De AfD biedt daarentegen een verfrissend en geloofwaardig alternatief om van Duitsland opnieuw een welvarende natie te maken, waar autochtone Duitsers wél evenwaardig zijn aan de allochtone inwijkelingen.

Uiteraard kwamen de massaal aangevoerde linkse tegenbetogers niet verder dan het roepen van “nazi’s raus’ en ‘Schweinen’. Enige inhoud of poging tot fijnbesnaard debat moeten we niet verwachten van deze hordes randgevallen die voor het proletariaat zijn, maar uitslag krijgen als ze het woord ‘werk’ horen. Een klein fotografisch verslag kan u hieronder bekijken. Tevens de officiële video van de AfD na afloop van de meer dan geslaagde betoging.

En lees ook zeker het uitgebreide en kritische verslag van Sietske Bergsma.

af6

af1

af2

af3

af4

Linkse tegenbetogers gooiden vanop onderstaande brug een teerachtige substantie over de betogers. De Middeleeuwen waren nog nooit zo dichtbij! Stoer ook wel en heldhaftig.

af7af5

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “AfD betoogde zondag in Berlijn: met ruim 10.000 Duitsers voor ‘Toekomstig Duitsland’”

  1. Ratteke Maurice

    Als DIKKE MERKEL en konsoorten het nu nog niet beginnen te begrijpen dan weet ik het niet meer, dat is heel duidelijk dat er iets ontbreekt in de KOP. Wir Brauchen das NICHT, Wij Brauchen ook zeker niet de dictators van de EU. Ik leef in een ware verlichting als je de situatie in Italië bekijkt , wat zou het verrukkelijk zijn als zij de EU doen vallen.

Trending

%d bloggers liken dit: