In de zonnige binnenstad van Den Haag was er vandaag een demonstratie georganiseerd om steun uit te spreken voor de Afrikaners. Die hebben momenteel in Zuid-Afrika met door de staat georganiseerd racisme te maken en dat was voor zo’n 50-tal mensen reden om bij de ambassade van het land mee te doen aan een manifestatie. Er spraken een drietal mensen voor het gebouw zelf en daarna werd een stille tocht gelopen vanaf de ambassade doorheen de binnenstad naar de Koekamp, een klein park in het centrum. De deelnemers voerden Vlaamse, Nederlandse en Afrikanervlaggen mee en ook enkele spandoeken waarop ‘stop Afrikaner genocide’ stond gedrukt.

Er kwamen bij de demonstratie drie sprekers aan het woord, allemaal met persoonlijke ervaringen in Zuid-Afrika en konden dus veel over de situatie in het land vertellen. De vrouwelijke spreker was met gezin aanwezig en vertelde dat ze het anti-blank geweld van heel dichtbij heeft ervaren, haar echtgenoot is bij een dergelijke daad (een plaasmoord) vermoord. Ze riep in haar toespraak op om Zuid-Afrika helemaal te boycotten, dit omdat de situatie nu zo rampzalig is dat dit volgens haar het enige antwoord is.

Een andere spreker heeft zelf 15 jaar in Zuid-Afrika gewoond, maar heeft het land moeten ontvluchten. Hij liet weten dat wat de Afrikaners in 300 jaar hebben opgebouwd in 20 jaar tijd door de regerende, politieke partij Afrikaans Nationaal Congres (ANC) helemaal is kapot gemaakt. De spreker na hem had soortgelijke kritiek en heeft intimidatie en geweld meegemaakt, dit enkel vanwege zijn blanke huidskleur

De demonstratie zat goed in elkaar en verliep ordelijk. Er werd tevens opgeroepen voor een nieuwe demonstratie. Op 30 augustus van dit jaar wordt in het Zuid-Afrikaans parlement met grote zekerheid een nieuwe onteigeningswet aangenomen en die richt zich direct tegen de Afrikaners, de organisatoren willen zich middels een demonstratie ook hiertegen uitspreken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Demonstratie voor de Afrikaner in Den Haag”

  1. En als wij hier in het Westen niet oppassen zullen wij eindigen zoals de Afrikaners…

  2. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d bloggers liken dit: