A-raad-multikulstudentjes: “KdG Antwerpen is té wit! Superdiversiteit NU! En schaf meteen het hoofddoekenverbod af…”

Karel de Grote Hogeschool moet superdivers worden want de maatschappij is dat blijkbaar ook. Dat is de wens eis van de A-Raad. Dit clubje studentallochtonen krijgt alle aandacht van de mainstreammedia, want ze pleiten voor de multikul en uiteraard wil niemand hen op de Hogeschool want ze zijn bruin en zwart. “Sociale en ook academische integratie in het hoger onderwijs verloopt moeizaam gezien de meeste hogescholen nog steeds heel “wit” zijn ingekleurd.” Niet onze woorden, wel die van de A-Raders. Te wit, echt waar. Daarom moeten ook de leerkrachten diverser gekleurd zijn in de toekomst. Ook in de secundaire scholen. En het watervalsysteem in die scholen moet uiteraard worden afgeschaft, want oneerlijk. Goede punten hangen immers niet af van inzet en intellectueel vermogen, maar wel van de kleur van de leerkrachten en medeleerlingen. Dat weet toch iedereen? En hoofddoeken en keppels moeten uiteraard ook kunnen en katholieke scholen mogen niet langer eisen dat hun leerkrachten katholiek zijn. Want drempels of zo. Enfin, zoals ze het sociaal-mediagewijs ver’woorden’: #myidentity, #mychoice. Uiteraard in het Engels, want superdiversen spreken de Engelse taal, ook al speelt het verhaaltje zich af in Antwerpen, die grote stad in Vlaanderen, waar men Nederlands spreekt. Maar integratie is voor nietsnutten losers. Behalve sociale integratie. Gewoon eisen. En krijgen zonder te geven.

Ook een open brief trouwens en die kan je hier ondertekenen (of gewoon negeren).

al.png
Schattige A-raadfoto met blanke studenten die gewillig een hoofddoekje aandoen om sociaal te integreren. SOCIAAL! INTEGREREN! NU!

3 comments

  1. ZIELIGE LANDVERRADERS, ZIELIGE VERRADERS VAN UW AFKOMST, ZIELIGE OUDERS VERRADERS. Ouders, grootouders, overgrootouders die gevochten hebben om U een zorgeloze toekomst te geven nu staan jullie hier met een dweil op uwe kop ( niet hoofd dat hebben jullie blijkbaar niet ) Waarom zijn die jongens gestorven ( soldaten ) die hun bloed ongewild hebben verkwist waarvan de westhoek doordrenkt is met hun bloed om aan jullie toekomst die jullie nu verpatsen aan U Blank volk dat hier nu samenhokt met volk dat hier niet thuis hoort, zij draaien zich rond in hun graf. INTEGREREN noemen jullie dat, ik als simpele man met boerenverstand noem dit geen of weinig hersenen, in Brussel EU en regering zitten er zo verscheidene hypocriete Potochtaten.

Comments are closed.