Volgens velen is Duitsland een democratische rechtsstaat, maar daar moeten steeds vaker vraagtekens bij geplaatst worden.  De voorbije jaren zagen we: een censuurwet die YouTube en Facebook en Twitter dwingt dissidente meningen te verwijderen (wat leidt tot een wereldwijde censuurgolf die al 8 miljoen Youtubevideos deed verdwijnen), twee verbodspogingen tegen de nationalistische partij NPD, het weigeren van een congreszaal aan de NPD in Wetzlar ook al beval het Bundesverfassungsgericht anders, showprocessen die jaren duren tegen groepen nationalistische kameraden, het in beslag nemen van een huis waar stoute liedjes gezongen worden, enz, enz.  Zopas werd daaraan een kras staaltje toegevoegd: de 89-jarige vrouw Ursula Haverbeck werd effectief aangehouden en opgesloten in de gevangenis, mogelijk levenslang.  Zij uitte kritische meningen over de officiële versie van de ‘holocaust’, de moord op de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, en die mening is in Duitsland nog steeds ‘verboten’.

Ursula Haverbeck is al vele jaren lang een Duitse radicale nationaliste, maar de voorbije jaren nam ze steeds meer risico.  Ze plaatste steeds openlijker vraagtekens bij de officiële Duitse versie van de ‘holocaust’, de vervolging van en moord op de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog door het nationaal-socialisme.  In de leugenpers wordt Haverbeck neergezet als ‘Holocaustontkenner’, net zoals elke nationalist wordt neergezet als ‘neonazi’.  Maar wie de teksten van Haverbeck aandachtiger bekijkt, merkt dat het zo eenvoudig niet is.

Haverbeck betwist niet dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog een massa Joden door de nationaal-socialisten werden omgebracht.  Haverbeck beweert wel dat die misdaad niet ‘uniek’ en ‘onovertroffen’ was, maar integendeel deel uitmaakte van de Tweede Wereldoorlog, waar ook andere misdaden van ongeveer gelijke omvang plaatsvonden, zoals de massamoord op het Duitse volk via terreurbombardementen en verdrijving, of de atoombommen op Japan…  De Holocaust wordt dus niet ontkend, maar de historische visie erop is grondig verschillend van de officiële lezing door het huidige Duitse regime.

Bergen lijken van duizenden dode burgers in Dresden, uitgeroeid door het Anglo-Amerikaanse terreurbombardement van 13 februari 1945.

Daardoor is Haverbecks mening voor dat regime ongewenst.  Want de holocaust als unieke en onovertroffen misdaad is in Duitsland de legitimatie voor indoctrinatie tegen nationalisme in alle scholen en in alle media; overheidsgeweld en straatgeweld door gesubsidieerde antifa-knokploegen tegen patriotten; infiltratie, provocatie en manipulatie door tal van overheidsdiensten;  miskennen en negeren van de principes van vrije meningsuiting, rechtsstaat, eerlijke verkiezingen…

In kringen van radicale nationalisten in Duitsland wekt de opsluiting van Ursula Haverbeck grote beroering, en er worden dus straatacties aangekondigd, maar veel verschil zal dat niet maken.  De vrije meningsuiting in Duitsland is voor deze mening afgeschaft.  De kans dat deze vrouw haar dagen in opsluiting slijt zijn dus groot, net zoals de bekende oud-advocaat Horst Mahler, die intussen doodziek is en een been geamputeerd heeft, maar nog steeds in de cel zucht.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Duitsland sluit 89-jarige vrouw op wegens vrij uiten van ‘stoute’ mening”

 1. Constantinopel

  Hallucinant allemaal. Betreffende Horst Mahler: Op 25 februari 2009 werd Mahler na een langslepend proces wegens holocaustontkenning tot zes (!!!!) jaar celstraf veroordeeld door het gerechtshof te München.Op 11 maart 2009 veroordeelde een Potsdammer rechtbank Mahler tot een additionele gevangenisstraf van vijf jaar en vier maanden voor holocaustontkenning en banalisering van nazi-oorlogsmisdaden. Gezien het gevaar van ontsnapping werd deze straf onmiddellijk uitgevoerd.Daarnaast kreeg hij ook nog een gevangenisstraf van tien maanden van een rechtbank in Landshut. Mahler zal hierdoor pas in 2020 vrijkomen als hij tenminste geen additionele straffen oploopt. Op het moment dat hij in 2020 wordt vrijgelaten zal hij 84 jaar oud zijn.

  In 2012-13 schreef hij in de gevangenis een boek over zijn ideeën. Dit boek werd echter verboden. Ook werd het Horst Mahler niet langer toegestaan in de gevangenis een computer te gebruiken.

  Dat is dus onvoorstelbaar: bijna 12 jaar gevangenisstraf omwille van een bepaalde mening! Op de koop toe mag hij zelfs geen computer meer gebruiken!

  Duitsland is een totalitaire staat

 2. Door de ‘holocaust’ het unieke kwaad te benoemen, kunnen alle vroegere misdaden van links (Stalin, Pol Pot, Robespierre,,…) gebanaliseerd worden en klaar gemaakt voor hergebruik. Goed gezien van links!

 3. En vergeet ook niet dat de Canadese Monika Schaefer in een Duitse kerker zit voor “hatespeech”.

  1. Hier is een video van Red Ice met Alfred Schaefer (broer van Monika).

   https://redice.tv/red-ice-radio/though-criminal-monika-schaefer-arrested-and-imprisoned-in-germany

 4. Jan De Messemaeker

  “mogelijk levenslang” – als ze overlijdt gedurende de twee jaar zittijd, dan is het levenslang!

  Das Landgericht Verden hatte sie im August vergangenen Jahres wegen Volksverhetzung in acht Fällen zu einer Haftstrafe von zwei Jahren ohne Bewährung verurteilt, die Strafe ist inzwischen rechtskräftig. Nach Angaben der Staatsanwaltschaft erschien Haverbeck innerhalb der ihr gesetzten Frist nicht zum Haftantritt im Gefängnis. Daraufhin erwirkte die Behörde am Sonntag einen Haftbefehl für sie. (Tagesspiegel 07/05/18)

Trending

%d