Een interessant gesprek op 2 mei opgenomen, tussen ReAct medewerker Sjors Remmerswaal en kenner van het Hongaars nationalisme Bart van Gucht. Nadat het publiek met veel laster en nonsens vanuit de grote persorganen in het Nederlands taalgebied werd overspoeld, nu eindelijk een volwassen gesprek met inzichten en analyses over de politieke situatie in Hongarije; de gevolgen en achtergronden van de recente verkiezingen in het land en wie precies de tegenstanders van de huidige Hongaarse regering zijn. Ook komt de situatie in de media en de veranderde kieswet aan bod en weet van Gucht het nodige te vertellen over de situatie binnen de grootste oppositiepartij Jobbik.

Het gesprek duurt is iets meer dan een uur en kunt u hieronder in de volledigheid beluisteren;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d