De militanten van Génération Identitaire en Defend Europe, die vorige week ‘migranten’ oftewel illegale indringers tegenhielden aan de Col de ‘l Échelle bij de Frans-Italiaanse grens, hadden waarschijnlijk een ander juridisch verloop verwacht.  Tegen alle verwachtingen in ziet het openbaar ministerie van Gap (Hautes-Alpes) geen enkele reden om de Identitaire militanten te vervolgen. Sterker nog: ze zien zelfs geen strafbare feiten.

“l’enquête ouverte par le parquet de Gap a été classée sans suite, faute “d’infraction constatée”, zo klinkt het.

In den beginne had de procureur van Gap nochtans een preliminair onderzoek geopend, aldus Le Monde. Maar zelfs na onderzoek en verhoor van enkele ‘migranten’ oftwel illegale indringers werd vastgesteld dat er van strafbare feiten geen sprake kon zijn.

Aan de vijf overwinningen, waarvan sprake in een vorig artikel van React, kan men dus zonder moeite een zesde toevoegen. De allergrootste misschien wel. Het openbaar ministerie ziet er namelijk geen graten in dat burgers de wet doen respecteren!

En de kers op de taart: drie pro-migratie-activisten, die tijdens de demonstratie politieagenten aanvielen en twee onder hen verwondden, werden opgesloten in afwachting van hun proces, het betreft twee Zwitsers en een Italiaan.
Er zullen weer fascistische complotten opduiken!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Frans gerecht ziet géén misdrijf bij Génération Identitaire-bergpasbewakers”

  1. […] het feit dat het Franse gerecht geen graten ziet in de patrouilles van #DefendEurope aan de Frans-Italiaanse grens, hebben Facebook en Instagram de initiatiefnemers van de patrouilles, […]

  2. Klein beetje goed nieuws!!!

Trending

%d