Alpen-missie Defend Europe: vijf overwinningen

De missie van de identitairen in de Alpen duurt al enkele dagen en staat in het teken van de doorgang van illegalen in kaart te brengen, te mediatiseren en indien mogelijk te blokkeren. Zo was men zelfs enkele nachten onderweg op bergpassen van Italië naar Frankrijk om netwerken van mensensmokkelaars op te sporen, de routes bloot te leggen en hun methodes te analyseren. Hoewel de missie van Defend Europa nog niet afgerond is, legt men aan het publiek al vijf overwinningen voor;

1) Wij hebben bewezen dat het mogelijk is om de migranten de stoppen indien men dit wil.
Als 100 jonge Fransen en Europeanen het kunnen, dan geldt dit ook voor de regering van het 5e sterkste land van de wereld.

2) De uitvoerende politietaken en controles zijn hersteld.
Zo blijkt uit verklaringen van de Minister van Binnenlandse Zaken.

3) Meerdere illegalen die overstaken zitten in tijdelijke bewaring
En de pro-migratie activisten hebben hun ware gezicht getoond, door tijdens hun demonstratie politieagenten aan te vallen en twee onder hen te verwonden.

4) De migranten verlaten de doorgangsroute vanwege de publiciteit in de media en controles.

5) Men spreekt dan eindelijk over de dramatische situatie waarin de inwoners van de regio Briançonnais leven.
De inwoners zijn niet langer in de steek gelaten.

3 comments

  1. De eerste stap, naar zelfbestuur buiten de Brusselse EU Maffia , Het wordt heel duidelijk en daar ben ik heel tevreden over dat de EU Bende Soros, Junker, Merkel, Macron, Timmermans, Gents Konijn, Rutte, zo snel als kan op het schavot worden geleid om hun te stoppen van de waanzin die zij ons Blanke volk hebben aangedaan. Zeker weten draaien onze voor ouders zich dikwijls in hun graf als zij zien dat hun bloed nutteloos is vergoten. Ik ween als ik de waanzin zie dat de Bende EU in Brussel zich nog steeds blijven verzetten tegen onze tegenstand. Dat Polen, Oostenrijk, Hongarije , zich blijven verzetten tegen de waanzin er de moed voor blijven opbrengen om te volharden.

Comments are closed.