De Vlamen, Brusseleirs en Wallonen mogen zich opnieuw verheugen: la Belgique rijft de eerste prijs binnen aangaande de belastingdruk in 2017. Jeuj! Helaas betalen we niet het minste van alle OESO-landen, maar wel het meeste. En het is om van achterover te vallen: een gezin met twee kindertjes en waarvan er één ouder werkende is geeft tussen de 38 en 39% van zijn zuur verdiende centjes af aan vadertje staat. Enkel Frankrijk behaalt in deze categorie ietsje meer met 39,4%. Maar alleenstaande kinderloze inwoners van deze Failed State called Belgium betalen niet minder dan 53,7% belastingen. Kaboem! Maar hey, we gaan er op vooruit, zo blijkt, want dit cijfer is met 0,24 procentpunt gedaald ten overstaan van 2016. Leuk toch? De verandering zet zich door, dat merk je. En onder de PS was het allemaal slechter ook.

Zeiden we iets over stijging van energiekosten, alcoholtaksen, taksen op tabak, suikertaksen, de jaarlijks stijgende kostprijs voor migratie, de indexering van de kosten van het koningshuis, … Ach, niet belangrijk. Details. Faits divers. MAAR WERKEN  ZULT GE GODVERDOMME!!! En best niet te snel rijden en als ge rijdt, niet met een diesel. Doei!

bbh.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Belgenland primus van de OESO-landen: met 53,7% hoogste belastingdruk voor werkende mensen, danke regering!”

  1. En zolang Blanke mensen zich blijven gedragen als achterlijke schapen zal daar niet snel verandering in komen.

    Ik zal nooit begrijpen hoe de gemiddelde persoon kruipt voor de links-liberale tiran. Nooit.

    En verzet plegen? Daar hebben die schapen nog nooit van gehoord. Zelfs in het stemhokje zijn het broekschijters met een IQ van 12.

  2. Met dank aan de vorige regeringen die als maar meer putten en schulden maakte en teerde op de komende generatie(s)!

Trending

%d