In het stadje Ostritz, in de Duitse deelstaat Sachsen, op de grens met Polen, hebben meer dan 1000 Duitse nationalisten het voorbije weekeinde het rechtse festival ‘Schild en Zwaard’ bijgewoond.  Omdat het festival gehouden werd in het weekeinde van 20 april, de ‘verjaardag’ van voormalig Rijkskanselier Adolf Hitler, zorgde het festival voor veel heilige verontwaardiging in Duitsland.  Voor de deur kampeerde een leger van liefst 150 journalisten, meer dan 1000 politie-agenten waren ter plaatse, om linkse tegenbetogers op afstand te houden en de deelnemers te hinderen.  Maar alles verliep vreedzaam en succesvol.  Het werd een geslaagd weekeinde voor de organisator, NPD-ondervoorzitter Thorsten Heisse.  REACT was erbij!

In Duitsland is het voor rechtse nationalisten vrijwel onmogelijk geworden nog normale politieke activiteiten te organiseren, zoals spreekbeurten of congressen.  Bijeenkomsten op straat worden belegerd door duizenden extreem gewelddadige aanhangers van het extreemlinkse ‘antifa’-netwerk, gesubsidieerd en gesteund door het Merkelregime.  Bijeenkomsten in zalen zijn ook zo goed als onmogelijk: privé-eigenaars worden bedreigd en geïntimideerd, en zelfs als een rechtbank de NPD het recht geeft om een overheidszaal te gebruiken, leggen de lokale politici dat gebod naast zich neer en versperren de toegang, zoals onlangs in Wetzlar.  De hysterie ‘tegen rechts’ bereikt in Duitsland onder het Merkelregime daarmee een niveau waarbij elk grondrecht, zoals dat op vrije mening, vrije vergadering en vrije verkiezingsdeelname, eigenlijk afgeschaft is, en zelfs het oordeel van een rechter – in een rechtstaat het laatste woord – genegeerd wordt.

Het is dus zoeken voor rechtse nationalisten naar een oplossing.  In het stadje Ostritz werd die gevonden:  daar bevindt zich een industrieterrein, omgeven door de rivier de Neisse, dat eigendom is van een rechtse nationalist.  Die kan daar dus een bijeenkomst organiseren, die niet door de overheid kan verboden worden;  en het linkse antifa-uitschot raakt niet over de rivier, om de zaak te verstoren.  NPD-ondervoorzitter Thorsten Heisse stampte daar dan ook het ‘Schild en Zwaard’-festival uit de grond, in expliciete Germaanse machostijl:  met optredens van ruige rechtse rockbands, bokswedstrijden, tatoeage-ateliers, en verkoopstands waarop honderden T-shirts te verkrijgen zijn – volgens het principe van Henry Ford: ze mogen alle kleuren hebben, zolang het maar zwart is.

In het Oosten van Duitsland hebben de mensen nog de DDR gekend, en vindt men dus dat er vrije meningsuiting moet zijn – en dat zo’n festival moet kunnen.  Maar het Merkelregime denkt daar anders over.  Het gesubsidieerde extreemlinks probeerde dus met een tegenmanifestatie te verstoren, maar dat werd een flop:  toen de overheid het drinken van alcohol op het rechtse terrein verbood, gingen de ruige rechtse rockers doodleuk in groep een pint pakken op het linkse festivalterrein.  Dat was niet de bedoeling, en dus werd het linkse festival maar beëindigd ‘want we voelen ons niet veilig’.  Ocharme.

150 journalisten van de leugenpers belegerden het terrein, en probeerden het de eerste dag ook te betreden, maar kregen van een deelnemer een dreun op hun walgelijke smoel.  Daarop besloten ze wijselijk aan de ingang te blijven, onder de hoede van een ruime politiemacht.  Daar probeerden ze de politie op te hitsen om arrestaties te verrichten van elke rechtse jongen die een ‘stout’ T-shirt droeg.  Dat lukte niet;  de politie besloot enkel op te treden bij manifest strafbare daden, die uiteraard niet plaatsvonden.  Zo ver zijn we gekomen:  de ooit zo kritische pers probeert nu als leugenpers de ordediensten ertoe aan te zetten strenger tegen burgers op te treden, wanneer die hun mening uiten…

De rechtse Duitse rakkers hebben er ook een handje van weg, steeds nieuwe manieren te vinden om links op de kast te jagen.  Links en de leugenpers wonden zich er eindeloos over op, dat er vanop het festivalterrein om de haverklap luidkeels ‘sieg heil’ zou geroepen worden, en eisten een politierazzia om dat te stoppen.  Helaas voor hen: de politie voor het podium stelde vast, dat er in werkelijkheid niet ‘sieg heil’, maar ‘skin head’ geroepen werd.  Tja, wat kan men eraan doen, als links en leugenpers een slecht gehoor hebben?

Op zaterdagavond traden de ruige rechtse rockbands op, met namen als Kategorie C, Lunikoff, en Oikidoxie.  Naar de smaak van uw REACT-man ter plaatste iets te ruig en te luid, maar hey: iedereen zijn smaak.  En als je weet dat ‘Kategorie C’ politiejargon is voor de meest gevaarlijke hooligans, dan zien we er wel de humor van in, dat die term meteen als eretitel wordt overgenomen in een liedje…  Op vrijdagavond ging het er wat rustiger aan toe, met zowaar zelfs covers van, hoe kan het ook anders, The Man in Black, Johnny Cash.  Sehr schön!

Na afloop van het festival toonde organisator Thorsten Heisse, ondervoorzitter van de NPD, zich zeer tevreden.  Ook de eigenaar van het terrein was zeer tevreden.  Hij sprak trouwens ook een amusant dreigement uit: ‘Als het Merkelregime blijft proberen mij te intimideren om dit soort bijeenkomsten niet toe te laten, dan schenk ik het hele terrein aan de NPD.’  Auw.

Met 1000 aanwezigen was dit al een stevig festival, maar het ziet ernaar uit dat er nog grotere bijeenkomsten aankomen.  Eveneens op een privéterrein vinden op 8 en 9 juni 2018 de ‘Tage der Nationale Bewegung’ plaats, georganiseerd door NPD-organisator Sebastian Schmidtke.  Daar waren vorig jaar liefst 5000 nationalisten aanwezig.  Wordt het dit jaar even groot?  De Duitse leugenpers vreest alleszins van wel.  Het wordt een lange, rechtse festivalzomer in Duitsland.

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “1000 Duitse nationalisten op ‘Schild en Zwaard’-festival in Ostritz”

  1. Al goed dat niet alle Duitsers zijn veranderd in zwakke-zelfhatende debieltjes.

  2. Ratteke Maurice

    Mijn gelukswensen voor jullie doorzettings–vermogen en hopelijk komt er een navolging. Hier in Belgistan loopt het echt andere hier wordt veel Bla Bla geroepen maar effectief met velen te zijn is niet aan de orde altijd dezelfde doorzetters en vol harders die aan onze voorouders denken die ons een vrij land hebben nagelaten enkel het Extreem Linkse venijn de zogezegde gatlikkers van Soros, Junker, Macron, Rutte, Het Gents Konijn, kortom zij die ons land verkopen voor één oude Belgische frank voelen zelfs geen schande nog schaamte. Ik meen dat stilaan toch de ogen beginnen open te gaan Hoop ik.

Trending

%d