Je zal het de traditionele partijen niet openlijk horen zeggen, maar in de grote en middelgrote steden neemt door de immigratie-invasie het aandeel van de allochtone bevolking intussen zo’n gigantische proporties aan, dat de traditionele politieke partijen er alles aan doen om in de gunst te komen bij die allochtone kiezer.  Want de allochtone stem zal in 2018 beslissen over winst en verlies, al zeker in Gent en Antwerpen.

Geen enkele partij bakt het momenteel zo bruin als de CD&V. Niet alleen weigerde ze akkoord te gaan met een verbod op onverdoofd slachten, louter om de moslims niet voor het hoofd te stoten, ze wenst moslims ook systematisch een ‘gezegend suikerfeest’ toe, terwijl ze over de christelijke feestdagen met geen woord rept…

Maar het kan nog straffer: gisteren kondigde de partij aan dat ze de orthodoxe jood Aron Berger op de Antwerpse lijst wil zetten, en dat nadat ze ook al de bloeddorstige moslim Youssef Kobo op de lijst had gezet, die zijn schapen Wilders en Dewinter noemde vooraleer ze barbaars en verdoofd de keel af te snijden.  

Radicale moslims en orthodoxe joden samen in één partij, dat zorgt voor een wel héél grote spreidstand, zelfs voor de tsjeven. Niet alleen is Berger een vurig voorstander van de barbaarse praktijk van het onverdoofd slachten, hij weigert ook onomwonden om vrouwen de hand te schudden.

Zoals gebruikelijk wordt die weigering ingekleed als een vorm van ‘respect’ voor zijn eigen vrouw.  In werkelijkheid zijn chassidische Joden, net als moslims, bezeten van de idee van de ‘onreinheid’ van de vrouw.  Terwijl de oeroude volkseigen religies in gans Europa de vrouw in hoog aanzien hielden, als symbool van vruchtbaarheid, leven en gezinsgeluk, en ook het Christendom er niet in slaagde die verering van de vrouw te stoppen (getuige de Mariaverering die in Vlaanderen en grote delen van Europa veel sterker werd dan die van Christus zelf), prediken Jodendom en islam zonder meer de vrouwvijandigheid.  In het Jodendom zijn de vrouwen de helft van hun vruchtbare leven onrein: Niet alleen de zeven dagen van de menstruatie, maar ook de zeven dagen daarna. In deze periode, die wordt afgesloten met een mikwe (reinigend bad), worden ze compleet geïsoleerd en uitgestoten.   Elke vorm van fysiek contact tussen man en vrouw is verboden.  Eten van hetzelfde bord, op hetzelfde kussen zitten of een bed delen mag niet. Volgens het orthodoxe Jodendom is het zelfs niet geoorloofd om spullen aan elkaar te geven: de man mag een object pas oppakken als de menstruerende vrouw het heeft neergelegd.  Deze rituele afscheiding van vrouwen heeft consequenties voor het maatschappelijk leven. Door haar onreinheid kan een joodse vrouw niet dezelfde religieuze functies hebben als een man. Ook moeten vrouwen in een synagoge in een aparte ruimte blijven.

En daarom wil Berger dus geen vrouwen de hand geven: hij weet niet, of ze ‘onrein’ zijn, en neemt dus maar het zekere voor het onzekere.  Niks geen respect, wel een ingebakken afkeer en argwaan tegen de vrouw als vrouw.  Kompleet strijdig met onze Europese normen, onze waarden, onze gebruiken.

De CD&V wringt zich momenteel (zoals gewoonlijk) in allerlei bochten, uiteraard hopend dat de storm zal gaan liggen en dat Berger gewoon op de lijst kan gaan staan. De nieuwe waarden van de CD&V: plat op de buik voor de allochtone en Joodse stem, uitverkoop van hun (sowieso al wazig en kleurloos) partijprogramma, en ALLES, echt alles doen om toch maar macht te kunnen houden in het politieke landschap. Zum kotzen!

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Joodse kandidaat CD&V weigert vrouwen hand: uitverkoop voor de allochtone stem”

 1. Liliane Stinders Cottenie

  Dat weten we al lang bij het Vlaams Belang !! Zoals we al lang waarschuwden voor de enorme imigratie !
  ‘Maar nu worden we binnenkort zelfs geregeerd door vreemden die met onze centen zullen beslissen over
  onze waarden waar onze ouders voor streden. Mensonterend en laag bij de grond !!! Liliane Stinders Cottenie.

  1. Dhr. Filip Dewinter vindt nochtans dat er géén problemen zijn met de Joodse gemeenschap. Zie zijn twitter bericht vandaag. Hij is weer zijn eigen hypocriete zelve, de ene groep moet zich aanpassen, de andere durft hij niet eens vermelden. Echte nationalisten daarentegen kijken niet naar afkomst of geloof, ze kijken naar de toekomst en stellen daarin onze normen en waarden voorop voor iedereen. Of je nu moslim, Jood of aanhanger van de religie van het vliegende spaghettimonster bent. Wat Dewinter doet is plat op de buik gaan voor Van Rooy. Zeer laf!

 2. Goede duiding heb je daar gegeven, Jan, en dat pastoor Beke zijn eigen volk verraadt voor 30 zilverlingen, of 30 stemmen, dat is al de eerste keer niet meer. Soms zucht ik toch van : Adolf, waer bestu bleven… Zover zou het toch nooit gekomen zijn.
  En we hebben het nog lang niet allemaal gehad.

 3. ssheinrich1923

  Hebben de meesten het nog niet door? De extreme joden zitten achter dit vluchtelingen beleid! Zij gebruiken de Moslims voor hun eindoel, de totale wereldoverheersing! De NWO.

 4. Het OT staat vol FAKE NWS, het NT en de Koran volgden die dwaze trend.

  Een persoon met waandenkbeelden is een krankzinnige,
  tienduizenden, miljoenen, tientallen miljoenen met dezelfde waanideeën noemt ‘men’ volgers van een religie.
  Onderworpenen, ja.

  En de moderne jeugd ? Héél druk bezig met Tattoes, You Tube, smartphone & Facebook…

  De Verlichting gaat in het kwadraat achteruit !…

 5. Ratteke Maurice

  Zou CD&V niet beter eerst de ARCO problemen van hun echte leden oplossen dan nu al te beginnen met een jood en een zandstuiver op te nemen in de partij. Eerlijk gezegd ik wens hen veel tegenslag . Op de duur zou je het verleden moeten gelijk geven als je Nonkel Dolf volgt. Ik denk dat het gas op was, ja het is moeilijk te verwoorden zonder woorden, een goeie verstaander heeft ook niet veel nodig.

Trending

%d bloggers liken dit: