Met bijna negentig procent van de stemmen geteld boekt de partij Fidesz van de huidige president Viktor Orbán een grote overwinning bij de Hongaarse verkiezingen op 8 april. Men haalt nu rond 48 procent van de stemmen, waarmee de partij kan rekenen op 133 van de 199 zetels in het nationale parlement. Ook de nationalistische partij Jobbik gaat vooruit in stemmenaantal en zou ongeveer 26 zetels binnenhalen en de tweede partij worden. Viktor Orbán heeft inmiddels van verschillende rechts-populistische politici uit het westen van Europa felicitaties ontvangen.

De verliezers zijn de Hongaarse socialistische partij MSZP-PÁRBESZÉD met 20 zetels, de groene partij LMP met 8 zetels en de liberale partij DK met 9 zetels. Dat betekent dat partijen waarop de machtselite in de Europese Unie hun hoop hebben gevestigd het er zeer slecht hebben afgebracht. Fidesz heeft met een campagne tegen de immigratie-invasie, pressie van de EU en externe oligarchen voldoende steun van de Hongaren gekregen voor een volgende termijn.

Opvallend nieuws komt van de specialist van de politieke partijen in de Europese Unie, Lionel Balland, hij meldt op zijn eigen website dat de voorman van Jobbik Gabor Vona zijn ontslag als partijvoorman heeft aangekondigd.

http://www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/jpg/patk_224.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Fidesz boekt grote overwinning bij Hongaarse verkiezingen”

 1. […] de nieuwe overwinning van de Fidesz-partij bij de Hongaarse verkiezingen onder leiding van Victor Orbán is er de nodige […]

 2. En kort voor de verkiezingszondag waren de media ons aan het voorkauwen dat Orban een nederlaag tegemoet ging, zijn tweederde meerderheid zou verliezen enz. enz.
  Bij dat journaille weerklinkt nu geween en tandengeknars….

 3. Frederik Van der Linden

  Wat ben ik gelukkig met dat nieuws. De zogenaamde “oostblokkers’ zijn onze vrienden en wij zullen ze nodig hebben om ons te beschermen tegen de moslimaanvallen.

 4. Geweldig resultaat.

  De Hongaren hebben blijkbaar geen last van zelfhaat. Hier kunnen ze niet snel genoeg het Blanke ras en cultuur kapot maken.

  EU zot frans timmermans zegt dat pislam thuishoort in Europa.

  https://www.defendevropa.org/2018/islam/islamisation-of-europe/first-vice-president-of-the-european-commission-islam-is-our-future/

 5. Zie dat de huizen en grond goedkoop zijn in Hongarije. Overweeg om daar een aankoop van een woning te doen .Dit tegen dat de moslim overheersing hier in Belgie een feit is.

 6. Tenminste één land van die vermalledijde EU, waar de bevolking (bijna) eensgezind achter hun leider(s) staat en alleen misprijzen heeft voor de zelfmoord van Europa die de EU ons wil opdringen als onvermijdelijk en noodzakelijk. Hopelijk kunnen al die halfgare politieke randdebielen in de rest van de EU er een lesje uit leren. De gewone man heeft niets tegen een eengemaakt Europa, maar niet tegen elke prijs, en zeker niet tegen de prijs die de EU sjeiks van ons verlangen.

 7. Ratteke Maurice

  Van harte mijn ware gelukwensen voor je overwinning ORBAN. Spijtig genoeg slapen de rest van de Europeanen rustig verder en laten Merkel, Junker, Timmermans Verhofstad ( Gents Konijn ) Rutte Macron en hun aller vriend van Spanje Rajoz hun goesting maar doen. Dit zal hen zeer snel heel zuur opbreken. Mijne glazen bol werkt niet maar wat ik wel vast stel is dat dit alles niet lang meer kan blijven duren.
  Wel nog dit; Ook nog mijn gelukwensen aan Oostenrijk die zich eveneens fel tegenkant aan de zakkenvullers van de EU in Brussel..

Trending

%d bloggers liken dit: