Nederlands grootste luchthaven Schiphol, gelegen ten zuiden van de stad Amsterdam, heeft ervoor gekozen om op de wegbewijzering toch weer met de eigen inwoners te communiceren. Met grote letters spreekt men mensen uit de Anglo-Amerikaanse wereld aan, met daaronder in het klein de Nederlandse bewoording. Dat is een verbetering, want in het verleden bood men het Nederlands publiek helemaal geen aanwijzingen. Dit berichten bronnen uit de Nederlandse organisatie Taalverdediging, een stichting die opkomt voor de Nederlandse taal, die zich al jarenlang intensief bezighoud met deze kwestie.

In de golf van het internationalistisch extremisme is Schiphol als luchthaven in Nederland altijd vooropgegaan. Men heeft er altijd op voorgestaan het Nederlandse volledig te verwijderen van de luchthaven ‘Amsterdam Airport’ en zichzelf volledig te internationaliseren. Dat hield in het overal voeren van de Engelse taal. Een opmerkelijke keuze, ook van de opeenvolgende regeringen, omdat er zoveel gemeenschapsgeld in is gestoken en men vervolgens weigert de Nederlandse bevolking in de eigen taal aan te spreken.

Navraag bij de Stichting Taalverdediging over deze kwestie, laat men weten dat ze de borden-ontwikkeling scherp in de gaten houden en deze wijziging in het beleid zien als een gevolg van de eigen niet-aflatende strijd voor het herstel van het Nederlands op de grootste luchthaven van het land.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Luchthaven Schiphol brengt Nederlands terug op wegbewijzering”

  1. Onder leidinggevende Kezen toeven onvoorstelbare platbroeken ! — ING, toch een grootbank van Dietse herkomst, sponsort vandaag de Rode Duivels waar de voertaal Frans en Engels is, en per ongeluk ook wat Nederlands…

Trending

%d