Vandaag betoogde in Den Haag het Nederlands Actiecomité tegen de blanke genocide in Zuid Afrika bij de ambassade van Zuid-Afrika. Het onderwerp van de manifestatie was ‘Stop de genocide op blanken in Zuid-Afrika’. Bij de demonstratie waren volgens de organisatie tussen de zeventig en vijfenzeventig demonstranten aanwezig. Men had ook spandoeken meegenomen en er werd een toespraak voorgelezen. Doel van de betoging, juist op dit moment, was het bij een groter publiek onder de aandacht brengen van deze problematiek.

Meer informatie over de activiteiten van het actiecomité kunt u terugvinden op de eigen bladzijde op Facebook; Stop white genocide

ReAct heeft na de demonstratie woordvoerder Marije de Geus een aantal vragen kunnen stellen;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Demonstratie bij ambassade Zuid-Afrika; ‘Stop de genocide op blanken in Zuid-Afrika’”

  1. Het is echt walgelijk hoe de hoerenmedia zwijgt in alle talen (of de situatie goedpraat). Zij hebben deze genocide in Zuid-Afrika mee helpen creëren met hun anti-apartheid gezever.

    In Duitsland is een 24 jarige vrouw neergestoken door syrische assielbedriegers.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5544017/Woman-24-stabbed-Syrian-refugee-Germany.html#ixzz5AqJH9I4P

  2. vele dank Dit doen ons harte goed om te kan sien dat ons nie alleen is nie.. Thank you for proving we are not alone…Thank you for caring what happens to not only our farmers but white folks in towns and cities… God bless all of you…is my prayers of Gratitude..

  3. Hartelijk dank Nederland

Trending

%d bloggers liken dit: