Demonstratie bij ambassade Zuid-Afrika; ‘Stop de genocide op blanken in Zuid-Afrika’

Vandaag betoogde in Den Haag het Nederlands Actiecomité tegen de blanke genocide in Zuid Afrika bij de ambassade van Zuid-Afrika. Het onderwerp van de manifestatie was ‘Stop de genocide op blanken in Zuid-Afrika’. Bij de demonstratie waren volgens de organisatie tussen de zeventig en vijfenzeventig demonstranten aanwezig. Men had ook spandoeken meegenomen en er werd een toespraak voorgelezen. Doel van de betoging, juist op dit moment, was het bij een groter publiek onder de aandacht brengen van deze problematiek.

Meer informatie over de activiteiten van het actiecomité kunt u terugvinden op de eigen bladzijde op Facebook; Stop white genocide

ReAct heeft na de demonstratie woordvoerder Marije de Geus een aantal vragen kunnen stellen;

3 comments

  1. vele dank Dit doen ons harte goed om te kan sien dat ons nie alleen is nie.. Thank you for proving we are not alone…Thank you for caring what happens to not only our farmers but white folks in towns and cities… God bless all of you…is my prayers of Gratitude..

Comments are closed.