In Gent hebben gisteren 250 mensen deelgenomen aan de optocht tegen de genocide in Zuid-Afrika op blanke boeren, die door de racistische zwarte regering van het ANC ongemoeid gelaten wordt en zelfs gesteund wordt met oproepen tot onteigening zonder vergoeding van grond, dus diefstal naar Zimbabwaans model. Het initiatief ging uit van de studentenbeweging NSV, en kreeg de steun van delegaties van Voorpost, KVHV en Schild en Vrienden. De aankondiging van de manifestatie lokte wat belangstelling van de leugenpers en de politiek: het Vlaams Belang eiste de stopzetting van alle subsidies aan Zuid-Afrika, de parlementsleden van het VB bleven echter afwezig (op Ortwin Depoortere na). Regeringspartij N-VA organiseerde dan weer een ‘lezing’ over de kwestie, maar weigert maatregelen tegen de racistische ANC-regering te nemen. Verder druk blijft dus nodig; deze optocht was alleszins een goede eerste stap! Er waren geen incidenten, de linkse tegenbetoging werd een flop. De LIVE-video van REACT werd intussen meer dan 2000 keer gedeeld op Facebook en al 40.000 keer bekeken, vooral in Zuid-Afrika.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “(VIDEO) Optocht NSV in Gent tegen genocide op blanken in Zuid-Afrika”

  1. Christopher Smuts

    Soos ons in Afrikaans seg: my dag is gemaak! Baie dankie!

  2. Dankie vir jul hulp. Ons waardeer dit ongelooflik baie. Ek en my dogter wat n enkel ma is woon in Suid Afrika en ons is vreesbevange oor die situasie hier. Jul gee ons hoop.

Trending

%d bloggers liken dit: