De huidige genocide door de communistische zwarte ANC-regering in Zuid-Afrika, waarbij blanken massaal verkracht, gefolterd, vermoord en verjaagd worden, beroert de patriottische beweging in Vlaanderen en Nederland.  Zowel de PVV als het Vlaams Belang zijn erg duidelijk: de maat is vol, en er moeten sancties komen tegen het racistische Zuidafrikaanse bewind, waarbij ook de ontwikkelingshulp wordt stopgezetOok aan de basis van de N-VA beweegt iets, maar de top volgt (nog?) niet.

Er moet vastgesteld worden dat enkele N-VA-parlementsleden verdienstelijke pogingen doen om de kwestie onder de aandacht te brengen.  Zo werd deze week in het federale parlement een lezing georganiseerd door N-VA-Kamerlid Peter Luykx, die Heinrich Mattee uitnodigde, een Nederlandse politieke analist met Zuidafrikaanse roots.  Voor een publiek van zowat 40 aanwezigen uit N-VA-kringen lichtte die de gruwelijke realiteit van de ‘plaasmoorde’ toe.

‘De overvallen gebeuren vaak op gruwelijke wijze’, vertelde Matthee. ‘Een boer werd doodgeschoten toen hij lawaai hoorde op zijn erf. Zijn vrouw ging kijken en gleed uit in het bloed van de man. Het dochtertje van 11 zag haar papa liggen in een plas bloed”, vertelt Matthee. Deze overval is volgens Matthee geen uitzondering. “Boeren worden thuis in hun slaap overvallen en geregeld doodgemarteld. Ze leven in een soort code oranje, ze moeten voortdurend waakzaam zijn”.

De bijeenkomst van N-VA zorgde er zowaar voor dat de leugenpers enige aandacht besteedde aan de kwestie:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/03/13/-meer-en-meer-overvallen-en-moorden-op-blanke-boeren-in-zuid-afr/

https://www.demorgen.be/binnenland/vlaamse-partijen-nemen-het-weer-op-voor-blanke-zuid-afrikaanse-boeren-er-is-een-omgekeerde-apartheid-bezig-b8d77621/

Let op de subtiele leugen van de leugenpers: het worden plots ‘rijke, vooral blanke boeren.’  De suggestie is dus dat de zwarten aan het moorden gaan omdat ze ‘armer’ zijn.  In werkelijkheid zijn het hoegenaamd niet enkel ‘rijke’ boeren die vermoord worden; vele boeren in Zuid-Afrika creëren voedsel en welvaart op zeer droge, dorre velden, en kunnen daardoor maar net het hoofd boven water houden.  Bovendien heeft ‘armoede’ er niets mee te maken:  wat net opvalt, is dat er gruwelijk verkracht, gefolterd en gemoord wordt, maar dat er vaak nauwelijks of niets gestolen wordt.  En dat gebeurt op welvoorbereide manier, waarbij de zwarte racistische moordenaars zelfs over militaire apparatuur beschikken zoals toestellen om GSM-signalen te blokkeren:

Het initiatief van N-VA-Kamerlid Peter Luykx is zeer lovenswaardig.  Op de foto’s is te zien dat ook het actieve Vlaamse parlementslid Karl Vanlouwe aanwezig was.  Maar daarnaast moet toch vastgesteld worden, dat de échte kopstukken van de partij (De Wever, Jambon, Francken, Bourgeois) uitblonken in afwezigheid en hun kat stuurden.  Zeker, die mensen zullen wel een drukke agenda hebben – maar om her en der initiatieven te nemen ten gunste van de Catalanen is er dan blijkbaar toch wél tijd in de agenda’s…

Allicht voelen de kopstukken en ministers aan, dat ze moeilijk naar zo’n lezing kunnen gaan, als ze tegelijk zowel in Vlaamse als federale regering weigeren ook maar één vinger op te heffen om de blanke Zuidafrikanen te helpen en de zwarte ANC-genocide te stoppen.  Hopelijk kan druk vanuit de basis van N-VA daar verandering in brengen…  En manifestaties vanuit de Vlaamse beweging ten gunste van de Afrikaners en tegen de genocide:  volgende week donderdag 22.3, om 20 uur met de NSV op het Woodrow Wilsonplein in Gent.

 

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “N-VA-kamerlid Luykx houdt lezing over Zuid-Afrika, kopstukken sturen kat”

  1. Ik had dit al gezien, goed van Dhr. Luykx. Alleen zit de man jammer genoeg in de verkeerde partij. Peumans haalde recent nog zijn neus op voor pamflet aankondiging NSV-betoging. En dat is, naar ik vrees, de heersende moraal binnen de N-BA.

    Wat ze daar wel voelen is de hete adem van het VB in hun nek. Dat noopt hen tot het geven van aandacht aan bepaalde thema’s.

  2. De duale samenleving in de steden baart De Wever zorgen ,ook hier zullen dergelijke toestanden ontstaan en dan zal wegkijken of desinteresse niet meer volstaan om het onheil van import criminaliteit nog af te wenden ,tenzij gewapenderhand

  3. De NVA die het belangrijkste punt van haar programma: “onafhankelijkheid” naar de prullenbak verwijst hoeft ook geen belangstelling te tonen voor een initiatief van mindere goden in de partij. Die worden alleen nu en dan opgevoerd om de schijn te redden. Ondertussen doet ze naarstig voort aan het versterken van het ” belgische feit”. En de media – zelfs ‘tPallieterke – benadert ze met fluwelen handschoenen.

    1. Inderdaad beste Erik, zelfs ‘t Pallieterke behandelt N-VA met fluwen handschoenen. Sterker nog, ze voeren er de laatste tijd zowaar campagne voor. Let maar eens op hoeveel cartoons er verschijnen met betrekking tot N-VA, of hoe Francken de hemel wordt ingeprezen. Maarja, als je de redactie van ‘t Pallieterke anno 2018 kent weet je genoeg. Ik vraag mij vaak af of ik dat blaadje überhaupt nog wel zou moeten kopen!

  4. Linkse mensen geven geen zier om armoede en de armen, ze haten slechts de rijke, de succesvolle en de deugdzame (Stefan Molyneux)
    In de UK en in Duitsland is het nog erger : https://www.youtube.com/watch?v=dukw7xahQew

Trending

%d