Peter Dutton, de Australische Minister van Binnenlandse Zaken, wil bekijken of zijn land de bedreigde blanke Zuid-Afrikaanse boeren kan opvangen “middels een soort visum of op een andere manier,” zo zei hij. De Zuid-Afrikaanse overheid kan er niet mee lachen: “Het is immers niet bewezen dat de blanke boeren meer geviseerd worden dan andere Zuid-Afrikaanse inwoners…

nzk.jpg
Geen reden tot angst bij de blanke boeren…” aldus Zuid-Afrikaans minister Lindiwe Sisulu.

De Zuid-Afrikaanse Minister voor Internationale Relaties, Lindiwe Sisulu laat weten dat “er geen reden is tot angst!” Volgens hem zal “alles legaal verlopen bij de herverdeling van landbouwgronden, die in het verleden oneerlijk verdeeld zijn geraakt“. Hij benadrukt het belang van “de economische impact en de gevolgen voor de blanke boeren in kwestie“. Over de Plaasmoorde hoor je Sisulu echter niets zeggen. Integendeel!

Lees hier meer over de uitspraken van Peter Dutton en (de woordvoedrer van) Lindiwe Sisulu.

Het mag duidelijk zijn dat Australië de situatie in Zuid-Afrika op de voet volgt. Dutton noemt de gebeurtenissen “gruwelijke omstandigheden“. Hij heeft het dan specifiek over de moorden, verkrachtingen, folteringen en onteigeningen van zwarten op blanken. Laat dit tot u doordringen: Australië heeft geen rechtstreekse geschiedkundige band met het Zuid-Afrikaanse land, terwijl Vlaanderen en Nederland dat wel hebben. De vraag die zich stelt: waar blijven de steunbetuigingen en uitgestoken handen van desbetreffende regeringen?

22 maart: betoging NSV! tegen de Plaasmoorde. Allen daarheen!

nsv zuidafrika

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Australië bekijkt asiel voor Zuid-Afrikaanse blanke boeren na omstreden onteigeningswet”

 1. boterman fernand

  wat in zuid afrika gebeurt is om schaam te krijg dit is uit de hand aan het lopen ze maken onze mooie land
  kapot en de eu kijk naar een andere kant help ons sos

 2. Australia gee uitkoms vir S A boere. Maar wat van al die blanke mans wat nie werk kan kry omdat poste openlik net aan swartes gegeel mag word. Dit is apartheid in reverse. Swart apartheid op blankes. Ramaposa en Malema is rasiste.

  1. En wat al die gevolgen daarvan zijn,geen zorg/op je oude dag mag jij weg rotten/geen ondersteuning/enz enz.Wat mij het meest raakt in deze hele situatie zijn de mensen in de kampen,vooral de kinderen.

   U zegt reverse apartheid,ik vind dat niet juist,onder het apartheids regime hadden de meeste zwarte het beter dan nu onder die rode communistische roversbende wat zich verkoopt als democratisch.

 3. U zou ook een link naar gab.ai en vk.com moeten doen ! mvg Andre-Hans.

Trending

%d bloggers liken dit: