Afgelopen vrijdag bracht Geert Wilders de gemeente Emmen een bezoek, om daar de lokale fractie te ondersteunen bij de lokale Gemeenteraadsverkiezingen die plaatsvinden op 21 maart 2018. Een ruime groep bewonderaars en geïnteresseerden kwam kijken en luisteren naar de bekende PVV-voorman en de Emmense kandidaten. Echter waren er ook extreemlinkse relschoppers van de antifascisten aanwezig. Onder hen bevonden zich ook figuren die het nodig vonden om de confrontatie op te zoeken.

Omdat Geert Wilders vanwege ernstige bedreigingen nog altijd constante beveiliging heeft, worden bij dergelijke activiteiten een scheepsvracht aan agenten en bewakers meegestuurd. In plaats van discussie heeft in Nederland extreemlinks een lange traditie van geweld en intimidatie, dus er is altijd kans op een confrontatie. Bij het uitdelen van folders en discussie met de inwoners van Emmen, moest Wilders voortijdig vertrekken omdat extremisten hem bekogelden met eieren.

Dat had als gevolg het voortijdig afsluiten van het bezoek aan Emmen van Geert Wilders. Uiteraard kon de politie achteraf niemand oppakken. Ze zouden wel gezocht hebben.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d