In Gent hebben vandaag 400 patriottische Vlamingen en Nederlanders betoogd tegen de bouw van een nieuwe moskee in de wijk Rabot.  Die bouw wordt gesteund door het rode SP.a-bestuur van de stad Gent en door de Vlaamse regering van N-VA, CD&V en VLD.  Omdat Turken bij een vorige manifestatie van Voorpost keet schopten probeerde dictator Termont de demo te verbieden, maar Voorpost trok naar de Raad van State en handhaafde zo de vrije meningsuiting.  De extreemlinkse scène van Gent is ook niet meer wat ze geweest is: het anarchistentuig en de wietrokende hippies lieten zich niet zien, en Voorpost trok dus ongehinderd prominent door de Gentse binnenstad.  Op 22 maart volgt alweer de volgende demo in Gent, dan van de NSV ten gunste van blank Zuid-Afrika.  Gent is van ons!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “(VIDEO) 400 Vlamingen en Nederlanders betogen in Gent tegen moskee”

  1. Zeker voor herhaling vatbaar

  2. zolang al die nuttige idioten op de traditionele partijen blijven stemmen, zullen zulke akties nodig zijn. maar ik denk dat we de strijd demografisch zullen verliezen met al die broedmachines die hier rondlopen.

    1. andre lauvrijs

      plus onze volksverraders

Trending

%d