De huidige interim-burgemeester van Amsterdam Jozias van Aartsen (VVD) kwam deze week met een opmerkelijke uitspraak in de Amsterdamse raadzaal. Hij zei over salafisten: “Jongeren die je nodig hebt, vinden houvast in dit soort gebedshuizen met deze oriëntatie. En naar mijn oordeel moeten we dat accepteren, en hen de hand reiken.” Het salafisme is een ultra-orthodoxe stroming in de islam, die staat voor een terugkeer naar de “zuivere islam” en doorheen de wereld talloze terroristen heeft afgeleverd.

Jozias van Aartsen was al eerder in het nieuws over plannen voor samenwerking met salafistische organisaties. Als burgemeester van Den Haag liet hij vrijwilligers van een salafistische organisatie samen met de politie een oogje in het zeil houden in een immigrantenwijk. Ook kreeg deze organisatie naast samenwerking jaarlijks tienduizenden euro’s voor taalcursussen en mochten de salafisten een keer per week een jongerenavond houden in een buurthuis.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Amsterdamse burgermeester Jozias van Aartsen wil salafisten de hand reiken”

  1. Op de Duitse televisie geeft een Harvard-idioot toe dat niet blanke-immigratie in het Westen een experiment is. Immigratie is dus geen toeval, maar “een plan” dat bewust wordt uitgevoerd.

    En driemaal raden wat de etnische afkomst is van de de idioot in kwestie… het zal wel weer toeval zijn zeker?

  2. https://ejbron.wordpress.com/2016/08/05/diep-gezonken-nederland/

    en lees: Harry2 zegt: 7 augustus 2016 om 22:04

    voor de enige en echte oorzaak van alle ellende die nu op West Europa afkomt.

  3. Salafisten de hand reiken, lijkt me een originele manier voor euthanasie. En wij maar lachen op school met die naïeve ‘indianen’ die in 1492 de Spanjaarden welkom heetten … Poets, wederom poets.

  4. Ach,van Aartsen heb ik nog nooit voor vol aangezien.

Trending

%d bloggers liken dit: