In de flitsende campagnefilm 120 Dezibel spreken Duitse vrouwen zich uit tegen het beleid van de Duitse regering, die met haar opengrenzen-beleid vrouwen in gevaar heeft gebracht. Men klaagt de enorme toename van geweld en misbruik aan, dit alles aantoonbaar het gevolg van de migratie-invasie die bewust door Bondskanselier Angela Merkel is gestimuleerd. Vanuit links-liberale hoek was er kritiek op dit verhaal want ‘extreemrechts’ en diverse sociale mediabedrijven hebben inmiddels videobeelden en verhalen rondom de boodschap gecensureerd vanwege ‘aanzetten tot haat’.

Het vrouwencollectief heeft een volgende boodschap aan alle Europese vrouwen;

Doe mee, toon jezelf, laat je stem horen!

120 decibel is de toonhoogte van het geluid van een draagbaar alarm dat momenteel veel vrouwen bij zich dragen. 120 decibel is de naam van ons protest tegen het geïmporteerde geweld. Doe mee en vertel met het sleutelwoord #120db over jouw ervaringen met vervreemding, geweld en misbruik.

De videoboodschap waar de campagne mee van start ging kunt u hieronder zien. Het is in de Duitse taal gesproken en in het Engels ondertiteld. German women rise up! #120

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Duitse vrouwen spreken zich uit tegen immigratie, geweld en misbruik #120db”

  1. Een 87 jarige man uit Gent is bijna dood getrapt omdat hij kritiek gaf op islam.

    https://voiceofeurope.com/2018/02/87-year-old-belgian-man-almost-kicked-to-death-for-criticising-islam/

Trending

%d