Allochtonen slaan feestvierder in elkaar in Aalst, slaan auto’s kapot aan De Brug

Het is weer ‘Aalst Carnaval’, intussen beroemd zowel in Vlaanderen als het buitenland.  In Vlaanderen is Aalst zonder discussie dé carnavalshoofdstad van het land.  Plezier maken, over alle rangen en standen heen de zotskap aantrekken en zichzelf niet te serieus nemen, feesten en drinken, en tegelijk de kritiek op machthebbers van staat én religies niet sparen:  het is een bijzondere Westerse manier van verbroederen.

En net dat kunnen blijkbaar nogal wat allochtone vreemdelingen, dezer dagen ook in Aalst lieftallig ‘nieuwkomers’ genoemd, natuurlijk niet hebben.  Vrouwen die verbroederen met mannen, venten die zichzelf niet (te) serieus nemen, kritiek op goden en profeten:  het vloekt zowat allemaal met het bekrompen mens- en wereldbeeld van nogal wat allochtonen, en dan vooral de moslims.  En dus doen zij er alles aan, het feest zo grondig mogelijk te verbrodden.

Aan het zogenaamde ‘ontmoetingscentrum’ De Brug werd van zaterdag op zondag nog maar eens een hele reeks auto’s van Vlamingen kapot geslagen.  De foto’s zijn ook deze keer verbijsterend; het zal je wagen maar zijn…  De daders zijn voorlopig onbekend, maar het is al langer bekend dat een groep allochtonen die buurt grondig terroriseert;  niet zo lang geleden werd er door een groep negers al een echte raid uitgevoerd op een barbecuefeest van een carnavalsgroep. 

Tijdens carnaval trekken vele Vlamingen natuurlijk door de straten met een glaasje op, en dat is voor een heleboel allochtone lafaards een uitgelezen kans om jacht te maken op weerloze Vlamingen, er zonder reden ruzie mee zoeken, en dan in bende toe te slaan met trappen en slagen.  Het slachtoffer, S., werd deze keer zelfs niet beroofd; het ging hem louter om het ‘plezier’ een Vlaming, een blanke, een ongelovige tegen de grond te timmeren.  Zoals het helaas elke dag, elk weekend, in zowat alle centrumsteden van Vlaanderen in uitgaansbuurten en rond stations gebeurt.

Van een kordaat optreden door politie en gerecht en algehele maatschappelijke verontwaardiging in TV-programma’s en opiniepagina’s is intussen geen spoor.  De verborgen camera’s van de VRT, de inspectieploegen van UNIA op zoek naar ‘discriminatie’, de politietroepen die betogingen van Dewinter&Wilders verhinderen, het gerecht dat voetbaljongens weken opsluit als ze protesteren tegen Romageweld, de Rik Torfs’en en Dallila Hermans’en die zo graag schrijven tegen het boze ‘rassiesme’: ze hebben blijkbaar allemaal vakantie.  De dagelijkse golf van vreemdelingengeweld tegen Vlamingen is blijkbaar nog steeds geen thema.

11 comments

 1. Autochtonofoob racisme & dito discriminatie blijven immers ongesanctioneerd in Belzjikistan.

 2. Wa zou er gebeuren als wij (rasechte vlamingen) hetzelfde zouden doen op hun suikerfeest?.
  ..

 3. Ge moet allemaal nog meer gaan stemmen probeer es thuis te blijven. Dat doe ik al heel mijn leven het is enkel een barometer om te zien wat voor een bevolking we hebben. Allemaal bang om een boete te krijgen SUSKES VAN EEN BEVOLKING ZE LACHEN ONS UIT . Als er ni meer mensen tegenspartellen doen ze gewoon verder en als ge de boete ni kunt betalen bent ge al door hun geflest.

 4. Vlamingen roepen altijd hard in de krant. Maar op straat doen ze niets en ze lopen met hun hoofd naar beneden hopend dat zij of hun famieleden dit krapuul niet tegenkomen. Voor de rest zullen ze straks weer NVA stemmen. Moesten ze dan tenminste allemaal 1 x op het VB stemmen dan zou er iets kunnen veranderen. Maar ook in het stemhokje zijn Vlamingen kuddebeesten.

 5. Het is twintig over twaalf !!!!!!!
  Regering blijft falen,…waar blijft het snelrecht zonder pardon voor dat soort
  Zulke misdadigers worden hier uiteindelijk beter beschermd dan wij autochtonen.
  Arm België, wat zal het worden voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Dank aan onze (@#&é§çà…) regering.

 6. Een 34 jarige neger uit Ohio verkracht 3 zusjes. Een tweeling van 14 jaar, en hun jongere zusje van 12.

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/arnold-perry-jailed-prison-rape-pregnant-teenage-sisters-three-us-ohio-youngstown-a8203281.html

  En een 33 jarige somaliër verkracht een tienermeisje. Hij vertelde haar tijdens de verkrachting dat ze geen maagd kon zijn omdat ze “Blank” was.

  https://www.amren.com/news/2018/02/somali-rapist-cannot-virgin-white/

  Een jonge 24 jarige vrouw gemarteld en afgemaakt door neger.

  https://www.amren.com/news/2018/02/man-arrested-connection-murder-24-year-old-mortuary-student/

  En in Duitsland is er geen geld meer voor de oudere bevolking, maar wel “93 miljard” voor immigranten.

  https://voiceofeurope.com/2018/02/germany-has-no-budget-for-its-elderly-but-will-spend-93-billion-on-migrants/

  Elke dag zijn er nieuwe Blanke slachtoffers. Letterlijk elke dag. En de links-liberale media zwijgt in alle talen.

 7. En nu dus wachten op een tegen groepje (KNIP).
  Wedden dat politiek correct links dan wel van zich laat horen?!?
  Mijn stem gaat dus naar het VB.

 8. Gewoon lid worden van VB en sneeuwschuivers in huren om dat zooitje het land uit te schuiven.

 9. Het orde meer dan tijd dat onze regeringen en gemeenten eens hun eigen volk ernstig nemen en niet altijd die vreemden in een porseleinen kast steken met alle bescherming van dien die de belastingbetaler dan nog een schrik van een geld kost. Een mens kan nog niet eens gezonde humor beoefenen op een jaarlijks feest. De overheid moet dit nu ondertussen al gewoon zijn dat ze om goed uitgekozen plaatsen strenge controles moet uitvoeren tegen die onruststokers.

 10. dit moslim krapuul en de gehele familie mag het land uitgezet worden, na vergoeding van de schade

Comments are closed.