De Europese fractie ENF, waarvan ook het Vlaams Belang deel uitmaakt, organiseerde gisteren een conferentie in het Europese parlement met Corné Mulder, parlementslid van de partij ‘Vrijheidsfront’, over de enorme problemen in Zuid-Afrika waarmee de Afrikaners te maken krijgen.  Ik leerde de heer Mulder zowat 5 jaar geleden kennen in Zuid-Afrika, als een goedlachse en steeds positief ingestelde man.  Maar de snelle neergang van Zuid-Afrika maakte hem gisteren somber.  Meest opvallende uitspraak:  ‘ Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar ik hou het niet meer voor onmogelijk: een genocide op de blanken.  Het gebeurt in Afrika: de Tutsi in Rwanda werden in enkele weken uitgeroeid.  Dat dit Europees parlement zelfs officieel niet over onze problemen wil debatteren, is ongelooflijk.’

De conferentie begon met inleidingen door Europese parlementsleden Janice Atkinson (Groot-Brittannië, ex-UKIP); Mylène Troszczynski (Frankrijk, Front National);  en Gerolf Annemans, Vlaams Belang.  Daarna werd een indrukwekkende film vertoond, die de gruwel van de ‘plaatsmoorden’ beschrijft:  de golf van moorden door zwarten op blanke boeren, waarbij vaak niets gestolen wordt en gruwelijk gefolterd, verkracht en verminkt wordt.  Het is een gesprek met een ‘Bloedzuster’, een Afrikaanse dame die na de moorden het bloed gaat opkuisen op de plaats waar de moorden gepleegd werden.  Intussen wordt er elke 4 dagen een Boer vermoord in Zuid-Afrika, een stille massamoord waarover de Amerikaanse en Europese linkse leugenpers zelden of nooit bericht.  En dat terwijl er 20 jaar geleden elke dag tegen Zuid-Afrika hetze werd gevoerd op alle schermen…

Corné is al meer dan 30 jaar parlementslid, en is zo een getuige van wat hij de drie generaties ANC-leiders noemt: eerst Mandela en Co, dan diens opvolger Mbeki en Co, en nu de derde generatie van Zuma en Co.  ‘De nieuwe generatie drijft steeds verder af van het idee van de ‘regenboognatie’ van de eerste generatie’, zegt Mulder.  ‘Er is een militie ontstaan, de EFF, bestaande uit harde zwarte racisten en communisten, die bv. onlangs winkels van H&M kapot geslagen hebben omdat in Europa een ‘stoute’ advertentie zou verschenen zijn (een zwart kind met de leuke trui ‘coolest monkey of the jungle’, waarvan de moeder zegde dat er niets boos mee bedoeld was, NVDR.)  Dat EFF zet druk op het ANC, dat door corruptie en onbekwaamheid verzwakt is;  daardoor schuift ook het ANC op naar links, met oproepen tot het onteigenen van alle gronden van blanken zonder vergoeding.  De waanidee die daaraan ten gronde ligt is dat de blanken ooit de grond zouden ‘gestolen’ hebben van de zwarten: complete onzin.  De oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika waren de Koi en de San; zowel blanken als zwarten hebben hun gronden overgenomen.’

De manier waarop de Zuidafrikaanse regering de golf van plaasmoorde wegrelativeert ergert Mulder zeer.  ‘ Volgens hen gaat het om ‘gewone’ criminaliteit.  Maar waarom worden blanke mensen dan urenlang verkracht, gefolterd en verminkt door zwarten, zonder dat er iets gestolen wordt?  Hoe kan je verklaren dat bendes met militaire precisie tunnels graven onder elektrische hekken en camerasystemen door?  Hoe verklaar je de foto van een overvaller, die op zijn rug een militair toestel draagt om GSM-signalen te blokkeren?  Het wordt steeds duidelijker: deze aanvallen hebben een politieke ondersteuning.’

In terugblik is Mulder duidelijk.  ‘Vanaf het ogenblik dat we onze meerderheid opgaven, waren we eigenlijk verloren, want dan neemt een ander de beslissingen in jouw plaats.  Ik hoop dat Europa leert van onze fouten.  Want zodra de demografie omgekanteld is, is er geen redden meer aan.’  Een duidelijke vingerwijzing voor West-Europa, dat moslims en zwarten massaal laat binnenstromen.

Het Europees parlement organiseert elke maand een debat over drie thema’s die de mensenrechten aangaan.  De ENF-fractie had voorgesteld de kwestie van de massamoord op Afrikaners in Zuid-Afrika te bespreken.  Dat werd door het Europese Parlement afgewezen; zelfs een debat in een commissie werd van tafel geveegd.  ‘Het Europees parlement werpt zich op als behoeder van de mensenrechten over de hele wereld’, aldus Mulder, ‘maar over het droeve lot van de Afrikaners wil men niet spreken.  Hoe kan ik dit Parlement dan nog ernstig nemen als het over mensenrechten gaat?’  Daar valt weinig aan toe te voegen…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Corné Mulder (Vrijheidsfront): ‘Een genocide op blanken in Zuid-Afrika wordt denkbaar’”

 1. Het blanke ras moet verdwijnen, ik heb citaten uit kranten uit Amerika, waar de zio joden letterlijk zeggen dat we ons met zwarten moeten mengen en wij zo verdwijnen! Dit valt onyer het Hooten en Morgenthauplan wat al voor het einde van WOll gemaakt is! Whiteness is racism zei zo’n zio laatst!

 2. We beginnen ook hier in Westen steeds meer anti-blank geweld te zien. verkrachtingen, berovingen, moord en ga zo nog maar een uurtje door. De links-liberale media zwijgt in alle talen.

  In Italië is een 18 jarig blank meisje in stukken teruggevonden. De verdachte is een afrikaan.

  https://www.defendevropa.org/2018/migrants/migrant-crime/nigerian-man-allegedly-killed-and-cut-into-pieces-18-years-old-girl/

 3. Verkoop de grond aan zwarten en laat ze zelf hun boontjes doppen.

  1. De zwarte zullen het land dat ze willen stelen niet kopen en zwarten schillen geen bonen

 4. Ja, erg lastig thema, ik vind het diep triest ok, ook bij de bruine en zwarte SuriHIndoes (Hindoestanen) van de eerste, tweede en derde generatie in Nederland is er heel veel en teveel blankenhaat. Ik onderzoek dit al jaren, zorgwekkend gewoon. Daarom werd ik lid van het Forum voor Democratie om mijn bijdrage te leveren aan rechtvaardigheid en een echte kenniseconomie, zonder enige blankenhaat.

  Ik blijf bij mijn eigen etnische groep, de SuriKoelies ok, dit is beter.

  In Zuid Afrika heeft de zwarte dictatuur daar echt niet veel gedaan om de hele zwarte stammen massa, zeker 13 neger stammen en paar honderd Afro talen, te onderwijzen en om investerings fondsen op te bouwen, en bovenal om een vreedzame kennisoverdracht te organiseren van de blanke Afrikaners naar de enorme ongeschoolde zwarte massa. Idem dito Zimbabwe, het Afro fascistisch ontwikkelingsmodel is gewoon ziekelijk en achterhaald, fascisme heeft nergens ter wereld iets zinnigs opgeleverd, ook niet in Nazi Duitsland met hun drugslegertje van pseudo ariers, volgepompt met Crystal Meth, zielig.

  Respect voor het blanke ras, ja dat verdient het Blanke ras nu dik, hele wereld profiteert van het blanke vernuft en intellect van de afgelopen 400 jaar, sedert de industriele revolutie in de nieuwe blanke economieen, toen de stoommachine en verbrandingsmotor werden uitgevonden en geniale blanke mannen de massa produktie en moderne logistiek ontwikkelden. RESPECT voor de superieure BLANKE MAN OP AARDE, is enige wat ik elke kleurling, hindoe aapje, Afro mens, en afromix mens zou willen verzoeken. Zij kunnen dit niet presteren, ref Suriname, INdia, Bangladesh, heel Afrika, Guyana, Antillen, Haiti, enz enz zielig die kleurlingen zeg,. .

  Ook Wieroe mijn hindoe katten zoontje ondersteunt dit verzoek. Dus link dit door naar facebook en noem zijn naam.

  Waldo Dewanand en Wieroe
  Delftse HIndoeschrijvers die al 13 jaar samen schrijven met zes poten.
  onze miaauw site: dewanand.com

  .

 5. En waar was JUNKER, MERKEL, SOROS, RUTTE, MACRON, de Belgische Extreem Linkse en zij die zeggen Vlaanderen te verdedigen de Lafaards, de Grote Muilen en deze die ik nog vergeet waar waren deze tijdens deze Conferentie ??

 6. Die vreselijke aanvallen op blanke boeren en gezinsleden, die sinds de machtsovergave van F.W.de Klerk, reeds duizenden mensen het leven hebben gekost en nog meer slachtoffers voor het leven hebben getekend en verminkt, heb ik al ettelijke malen, met harde cijfers gestaafd, aangeklaagd in het vrij en vranke weekblad ‘t Pallieterke. Helaas collaboreert de zelfverklaarde “vrije pers” in héél het “beschaafde” Westen met die volkenmoord door ze… dood te zwijgen. En de Westerse politici in hun stevig afgeschermde ivoren torens hangen de apen uit van horen, zien en zwijgen: Wir haben es nicht gewusst.

Trending

%d bloggers liken dit: