Naarmate Duitsland verder wegzinkt in de multiculturele chaos, met massale jaarlijkse asielinvasies gevolgd door moord, terreur en verkrachting, probeert vaderlandslievend Duitsland toch moeizaam het verzet te organiseren.  In een land waar de multiculturele propaganda op volle kracht woedt in alle leugenmedia en scholen is dat niet eenvoudig…  En toch proberen Duitse patriotten een manier te vinden om elkaar te ontmoeten.  Grote politieke festivals zijn het nieuwe trefpunt.

Voor rechtse nationalisten is een ‘normale’ politieke werking in Duitsland vrijwel onmogelijk.  Vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vergadering zijn er onbestaande:  het bekomen van vergaderzalen of lokalen wordt onmogelijk gemaakt door de combinatie van intimidatie door politiek en gerecht, en straatterreur van linkse knokploegen – die vaak rechtstreeks of onrechtstreeks door linkse partijen met belastinggeld gestuurd worden.

Vrijwel de enige mogelijkheid voor rechts Duitsland is dan ook het organiseren van manifestaties in open lucht.  Vooral de combinatie van politieke lezingen en activiteiten met harde rechtse rockmuziek blijkt een succesformule.  Vorig jaar vonden verschillende van dergelijke ‘politieke festivals’ plaats, waarop soms tot 5000 mensen aanwezig waren.

Ook dit jaar worden er weer diverse gepland.  Het eerste, dat we graag onder de aandacht brengen, is het ‘Schild und Schwert’-festival, dat op 20 en 21 april plaatsvindt in het stadje OSTRITZ, in de Duitse deelstaat Sachsen, vlakbij de Poolse grens.  Op 20 april ‘s avonds is er een ballade-avond, op 21 april vanaf 17 uur een hard rockconcert met groepen als Kategorie C, Sons of Odin en Sturmwehr.  Belangrijkste politieke spreker is Europees Parlementslid van de NDP Udo Voigt, die zal spreken op 21 april.  Hier zijn alle gegevens te vinden:

http://schildundschwertfestival.de/

Vanuit Vlaanderen is Ostritz bijna 1000 km weg, maar dichterbij vindt op 8 en 9 juni een ander politiek rechts festival plaats: de ‘Tage der Nationalen Bewegung’, of de ‘Dagen der Nationale Beweging’.  Dit gaat door in het stadje Themar, in de Duitse deelstaat Thüringen, vanuit Vlaanderen zo’n 600 km.  Ook hier een gevarieerd programma met infostands van tal van nationalistische bewegingen, zoals de Junge Nationaldemokraten (jongerenorganisatie van de NPD), en de rechtse partij ‘Die Rechte’.  Ook hier spreekt NPD-Europees parlementslid Udo Voigt, net als NPD-voorzitter Frank Franz.

Op de uitgebreide muzikale affiche staat de groep die momenteel het meeste ophef maakt, ‘Die Lunikoff Verschwörung’, maar ook Kategorie C, en een paar ‘gouden veteranen’: Brutal Attack en Carpe Diem.

Hier zijn alle gegevens te vinden:  https://www.facebook.com/TageDerNationalenBewegung/

Hier een stukje stevige muziek van ‘Carpe Diem’:

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Twee grote Duitse nationalistische muziekfestivals op komst”

  1. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, tot spijt van elke oikofobe nestbevuiler die het benijdt.

  2. Kosher nationalisten moeten niets hebben van zulke bijeenkomsten. Zulke dingen moeten volgens hen dringend verboden worden. Enkel pro-joods gezever kan door de beugel.

Trending

%d