(VIDEO) Boef blijkt boef: ‘Vrouw in rokje die feest tijdens oudejaar is hoer’

Een allochtoon die als ‘artiestennaam’ (?) de naam ‘Boef’ heeft gekozen, heeft het eens haarfijn uitgelegd wat een grote meerderheid van de allochtone jongens over onze Europese meisjes denkt: als die in een kort rokje tijdens de nacht van oudejaar gaan feesten, dan zijn het hoeren.  Punt.  Mochten ze geen hoeren zijn, dan waren ze thuis aan het studeren.  Eenvoudig, niet?

Kijk, het gaat hier niet om het uitgaansgedrag van onze meisjes en vrouwen.  Dit gaat over die walgelijke hypocrisie van het mannelijke deel van de moslims in Europa.  Zelf vinden die venten dat ze alles mogen:  roepen, tieren, schelden, slaan, vernielen, drugs gebruiken en verkopen, achter vrouwen roepen, sissen, en fluiten, aanranden, soms verkrachten, overvallen plegen, en meer.  Door als ‘artiestennaam’ ‘boef’ te kiezen wordt dat degoutante criminele gedrag nog eens in de verf gezet.  Maar uitgerekend dat tuig gaat dan de moraalprediker spelen, niet enkel ten aanzien van hun eigen vrouwen en zusters, maar ook ten aanzien van onze Vlaamse vrouwen en meisjes.  Wat een onwaarschijnlijke, domme, pretentieuze hypocrisie.

Kijk, mijnheer Boef, elke Vlaamse vrouw en elke Vlaams meisje heeft meer verstand, fatsoen en respect in haar kleine teen dan jij in je hele lijf.  Dus neem snel je hele boeltje en ga lekker in een moslimland wonen.  Kan je bekijken wat ze daar met ‘boeven’ doen.

4 comments

  1. Trap het toch af naar de woestijn van je zielige voorouders. Ga ginder uw eigen land opbouwen in plaats van hier te zagen en zeveren.

  2. Miezerigge zaadschieter, ik ga je wat in je flaporen fluisteren…….Toen jij nog ergens in de ruggegraat van je ouweheer zat ,was ik met mijn schip elke 2 weken in CASABLANCA.het was een maroccaanse boot met maroccaanse bemanning behalve de Kapitein en ik de hoofdmachinist.We gingen goed met elkaar om en de jongens rookten en dronken hun biertje en wiskeytje, en aan de wal in de stad dus was dat ook normaal en de meiden liepen in rokjes en iedereen was vriendelijk tegen deze ongelovige.Dit was 1996 dus niet zo lang geleden.ze hielden daar niet zo van berbers, de bende waar jij waarschijnlijk uit komt.Ik zou zeggen wordt een beetje mens. Mart Brasil….gelukkig vrij van jouw soort.

  3. Als Crapuul geboren zal je leven als crapuul zeker niets minder wel meer, een lege emmer met een gat en in zal je ook nooit vol krijgen dus een leegkop blijft een leegkop , geen hoofd dat hebben die niet Basta. Er is fikse korting voor eenrichtingstickets met vliegtuig dit is mogelijk een tip voor dit zandstuivertje

Comments are closed.