De 5 meest gelezen artikels van 2017

Het afgelopen jaar heeft ReAct bijna dagelijks artikels gepubliceerd, uiteenlopend van nieuwsberichten tot boek- of filmrecensies en van opinieartikels tot aan achtergrondartikels. Dit kwam tot stand door de noeste arbeid van onze redacteuren met hulp van een aantal uitstekende schrijvers van buitenaf. We konden daarbij talloze activisten en politici ondervragen en hun standpunten opnemen op onze webstek. Sommige berichten trokken echter meer lezers dan andere, hieronder sommen we de 5 meest gelezen artikels van 2017 op.

1. Rutte liegt! Turkse minister was wél welkom, maar als het even kon “na de verkiezingen”

Bert Deckers over de rellen met Turken in Nederland omdat ‘hun’ minister niet welkom was én bovendien niet mocht landen met zijn vliegmachien. Eerste minister Rutte die zich profileert als ‘sterke’ leider die dit allemaal durft. Mispoes! Totale manipulatie van de Nederlanders (en uiteindelijk de ganse wereld). De minister zou immers wel welkom zijn, echter pas nà de verkiezingen aanstaande woensdag!

2. Barbara Pas onthult: OCMW-attractie voor moslims kost nu al 400 miljoen euro per jaar

Hans de Groot over de onthulling van volksvertegenwoordiger Barbara Pas, dat in België er drie grote moslimattracties zijn die vreemdelingen van heinde en verre naar dit koude en natte landje lokken: de onbeperkte werkloosheidsuitkering in de tijd, het waanzinnig misbruikte systeem van ‘arbeidsongeschiktheid’, en tenslotte het systeem van het ‘OCMW’ dat een zogenaamd ‘leefloon’ uitbetaalt aan al wie elders uit de boot valt.

3. Moslimterreur 22 maart, een jaar later: waarom ik NIET deelneem aan jullie ‘minuut stilte’

Rob Verreycken over de minuut stilte bij de islamterreur op de luchthaven van Zaventem. Hij trok op 22 maart 2016 met zijn dierbaren naar de luchthaven van Zaventem en werd er op een minuut na het slachtoffer van de moslimterreur. Hij was getuige van de ontploffing, de chaos, de verbijstering van de mensen die de inkomhal konden ontvluchten.

4. Wanneer 1 september 4 september werd en andere Vlaamse moslim-sages en legenden

Bert Deckers over 1 september, de start van het nieuwe schooljaar. Waarbij duizenden runderen en schapen de keel worden overgesneden om Allah terwille te zijn. Deze ouderwetse barbarij noopte heel wat scholen uit het Katholiek(!) scholennet er daarom toe de wettelijke schooldag – die 1 september nog steeds is – te verzetten naar 4 september… in het voordeel van de moslimtelgen wel te verstaan.

5. Daniël Termont (SP.a) graait 14000 euro per maand, bijna evenveel als Siegfried Bracke (N-VA)

Er is gebleken dat de politici van de stad Gent bovenop hun bekende vergoeding als schepen of gemeenteraadslid vrolijk extra belastinggeld en/of privégeld graaien in tal van postjes in intercommunales en andere schimmige bijverdiensten.

Met deze en vele andere artikels doet REACT wat jij van ons verwacht: fors polariserend de waarheid brengen, die de leugenpers verzwijgt.  En met succes: met vlotjes 500.000 lezers per jaar, 7000 vrienden en 7000 volgers op Facebook, en video’s die vlot de 100.000 kijkers halen is REACT met voorsprong het grootste rechtse vrije medium op het net.  Met dank aan jou, want zonder onze lezers waren we niets!  We willen verder groeien, en daarvoor hebben we jouw hulp nodig.  Geef ons een cadeautje: met een gift van 1 euro zijn we al erg blij.  Je kan iets overmaken op ons rekeningnummer; het snelst gaat dat door naar onze Facebookpagina te gaan en daar rechts onder de omslafoto op ‘shoppen’ te klikken.  Daar kan je eenvoudig via Paypall iets naar ons overmaken!  Elke euro wordt nuttig gebruikt in de strijd voor ons vaderland!  Alvast veel dank!

2 comments

  1. Nog veel moed toegewenst om de waarheid aan het licht te brengen aan de gewone Vlaming,en daarom aan de hele Redactie een Voorspoedig en
    Gezond 2018 en dank daarvoor !!! Prosit !

  2. We kunnen ons niet genoeg uiten over de niet Vlaamse praktijken die elke dag ons leven meer en meer bepalen en moeten daar Absolut mee verder gaan ,voor ieder Vlaamsgezinde een voorspoedig 18 en voornamelijk de santee .gr Paul. .

Comments are closed.