Nieuwe regeltjes bij Twitter want extremisme is bah! Oeps foutje, rechts-extremisme is bah! Links-extremisme is best tof en islam-extremisme al helemaal, maar daar malen we niet om. De inclusieve maatschappij en al, met superdiversiteit als leidraad. Ja, toch? Maar goed, regeltjes deze week geïntroduceerd en meteen de handen uit de mouwen bij de censors stasi Gestapo medewerkers van Twitter. Twee groeperingen liggen er al meteen uit. RAUS DAMIT NONDEDJU!!! Onze goede vrienden van Génération Identitaire zijn hun Twitteraccount kwijt. Suspended of in het Frans suspendu heet dat dan. En ook de politieke Britse en nationalistische partij Britain First werd verbannen naar het Robbeneiland van Twitter: opgeruimd staat netjes. Jawohl mein Führer! De wereld is meteen een stukje veiliger, want minder haat en Fake News-tweets die door Trump himself kunnen doorgetweet worden. Ook de voorzitter van Britain first, Jayda Fransen, is haar plekje kwijt in de Twitter-praatbarak. Allemaal normaal jongeuh! Nu wachten totdat ReAct, wij dus, uw dagelijkse portie True News of Right News – what’s in a name? -van de Twitter-berg wordt gegooid. Want wij zijn ongetwijfeld ook heel erg rassiestisch en fassiestisch naar de norm van de New World Order!

gis.png

bfs.png

jfdt.jpg
Jayden Fransen, voorzitter van Britain First.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Twitter-Gestapo aan het werk: accounts van Génération Identitaire en Britain First zijn weg”

  1. Dit kan ook veel verklaren: https://www.globalmbwatch.com/2011/12/20/saudi-billionaire-prince-buys-300-million-twitter-stake/

    Bin Tallal is grootsponsor van het Global Muslim Brotherhood (Moslim broederschap) …

  2. Go vk.com and gab.ai !

  3. Twitter-Gestapo? Nee, noem dat maar de Twitter-NKVD.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  4. Ik droom ervan dat er zo snel mogelijk iets ontploft en dat wij Extreem Rechtsen zoals ze ons noemen maar toch met manieren en zonder geweld ons gaan rechten en onze waarden verdedigen. Het zal niet makkelijk zijn tegen Extreem Links die enkel de norm Geweld kennen tegen op te gaan. Echt mijn hartenwens voordat ik deze wereld van Links Extreem geweld zal verlaten maar wees gerust ik heb nog veel jaren voor de boeg. Enkel Een Rechtvaardig oordeel zal zegevieren en het Linkse verderf vernietigen.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d