Stijn Meuris is fan van Donald Trump. Het is te zeggen, hij kan Trump niet uit zijn gedachten zetten. En bijgevolg heeft hij wel iets te zeggen over de president van de VS van A. Stijn is het afgelopen jaar Vlaanderen rondgetrokken met ‘Tirade‘, een concertreeks waarbij hij duidelijk maakte dat hij het heeft gehad met de politiek. Mag natuurlijk, wij hebben het zo onderhand ook gehad met de partijpolitiek. Meuris bezingt het goed in zijn lied Vigilante: Oud Links, zoals hij het noemt en waar hij zichzelf bijrekent, praat veel, geniet van de deugden van het goede leven en verandert tot slot geen klop aan de politieke toestand van het land om er dan vervolgens opnieuw over te klagen. Maar voor Meuris mag het dan toch wat revolutionairder. In een vraaggesprek zei hij begin dit jaar nog dat hij geen stenengooiende revolutionair is. Kunnen we beamen, maar hij ziet de ‘job’ wel graag gedaan door een ander. Die job: het in koelen bloede neerschieten van the Donald. Of hoe moeten we het anders interpreteren wanneer Meuris het volgende antwoord op de vraag ‘Wie wenst u wat toe voor 2018?’: “De toekomstige lone shooter die Donald Trump te grazen zal nemen (ik schat tijdens het triomfantelijk afdalen van een vliegtuigtrap): een vaste hand. Met een beetje geluk komt-ie vrij wegens ‘begrijpelijke redenen”. Was hij – zoals zijn goede vriend Steve Stevaert het hem aanbood – in de loge gestapt, het had “geregeld kunnen worden“. Moeten we daar nog iets aan toevoegen? Nee, toch? Tenzij dat zo’n onverholen oproep tot moord zonder verpinken gepubliceerd wordt in het linkse kaka- en pipiblad HUMO.  Waar anders.  En de andere mainstream media? Die vinden deze uitspraak blijkbaar wel best ok, want geen verontwaardiging, zelfs geen letter.

smdt

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Stijn Meuris’ wens in HUMO voor 2018: een lone shooter die Trump neerschiet en bovendien vrijkomt”

 1. ééN WOORD “SCHANDALIG”NEE NOG ééN “WALGELIJK”MENEER MEURIS ,en u acht u beter dan TRump?

 2. Is dit niet aanzetten tot …… ?

 3. Marxistische cultuurapostel ,parasiteert op de maatschappij , bijt in de hand die hem voedt ,hij mag wegkwijnen in een of ander psychiatrische kliniek oude stijl ,

 4. Ik hield van zijn liedjes, maar nu is zijn afgang totaal. En het bewijs dat linkse gedachten slechts moordenaars voortbrengen (revolutie, ha, ha, ha – moordenaars, dat zijn ze)


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ther grapes of wrath? Sore loser

 6. Zweedse politie raadt vrouwen aan om tijdens de avond niet langer buiten te komen… wegens teveel brutale verkrachtingen.

  https://voiceofeurope.com/2017/12/sweden-after-three-brutal-rapes-malmo-police-advice-women-not-to-go-out-alone-after-dark/

  Gaat insect meuris hier ook wat aandacht aan geven? Gaat hij die donkere verrijkers ook dood wensen?

 7. O tempora, o mores… Kan iemand zich inbeelden dat in de jaren zestig van vorige eeuw een “artist” het in zijn hoofd zou hebben gehaald IN HET OPENBAAR de toekomstige moordenaar van J.F. Kennedy een “vaste hand” en na “volbrachte opkuis” een vrijspraak zou hebben toegewenst??!! TOEN zou zo’n gevaar voor de openbare orde op staande voet zijn opgeborgen in een zothuis en hij zou daar nooit meer uit gelost zijn geweest. Waar is de tijd?…

 8. In Zweden heeft er (opnieuw) een groepsverkrachting plaats gevonden op een 17-jarig meisje. De “donkere” daders goten daarna een brandbare vloeistof in haar vagina, en staken haar in brand (ze zouden ook andere seksuele martelingen hebben uitgevoerd).

  http://barenakedislam.com/2017/12/18/sweden-shocker-muslim-migrants-gang-rape-17-year-old-girl-then-pour-lighter-fluid-in-her-vagina-and-set-in-on-fire/

  https://www.sydsvenskan.se/2017-12-16/misstankt-valdtakt-pa-hasselgatan

  Dit is het resultaat van de stijn meurissen van deze wereld. Dat zit te zagen en kankeren over het grote nazi-gevaar, maar zwijgen in alle talen over de echte misdaden die dagelijks plaats vinden.

Trending

%d bloggers liken dit: