EU-commissaris Avramópoulos: “Massamigratie is noodzakelijk voor de Europese economie!”

Het enige wat we de Griek Dimítris Avramópoulos (Nea Dimokratia), EU-commissaris voor de Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, niet kunnen verwijten is dat hij rond de pot draait. Integendeel zelfs, hij komt er zelfs voor uit dat de ‘Grote Volksverhuizing’ een bewuste keuze is.

Het wordt hoog tijd dat we de waarheid vertellen. We mogen, kunnen en willen de migratiestromen NOOIT stoppen. Migratie is onlosmakelijk verbonden met onze handel, economie, opvoeding en werk.” En Zorba de Griek gaat verder: “Ze (de vreemdelingen) vonden de veiligheid in Europa die ze verdienden, nu moeten wij er voor zorgen dat ze zich thuis voelen en een gezin kunnen stichten. Het is een morele verplichting om vreemdelingen met open armen te ontvangen”.

Avramópoulos: “Brussel (lees EU) ziet de grote migratie niet als een tijdelijk verschijnsel dat verband houdt met oorlogen en conflicten wereldwijd, maar wel als een permanente verhuizing van volkeren uit de derdewereldlanden.”

dae.jpg

Is de man, die nog aan de Brusselse ULB studeerde, wereldvreemd? Uit verschillende onderzoeken en peilingen blijkt dat ongeveer 60% van de Europese bevolking ronduit gekant is tegen massamigratie. Dat de ‘zelfverklaarde elite’ daar anders over denkt, weten we ook. Zo was er in juni van dit jaar een onderzoek van het Britse instituut ‘Think Tank‘ waaruit bleek dat 57% van de ‘elite’ heil zag in de massale volksverhuizing. Slechts 25% van het ‘gepeupel’ was dezelfde mening toegedaan. Voor dat onderzoek (in 10 EU-landen) werden 10.000 ‘gewone burgers’ aangesproken, tegen 1.800 personen uit de politiek, de leugenpers en de bedrijfswereld.

Intussen liet de Duitse minister voor Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) verstaan dat er +/- 6 miljoen (zes miljoen!) gelukzoekers in verschillende landen rondom de Middellandse Zee kamperen. Ze wachten het geschikt moment af om ons te overspoelen. Maar Müller had nog ander ‘heugelijk’ nieuws te vertellen: “We mogen ons nog aan grotere migratiestromen verwachten. De bevolking van Afrika gaat de volgende decennia verdubbelen. Egypte zal 100 miljoen inwoners tellen, Nigeria 400 miljoen.” Door internet en de sociale media kennen die Afrikanen perfect onze manier van leven. De gevolgen kan u al raden. Het wordt hoogtijd dat de Europeanen opstaan, van de respectievelijke parlementen moeten we immers niets verwachten.

5 comments

 1. Zo lang de kleine man overspoeld wordt met po-co zeepjes,sitcoms ,warmste week ,en ‘progressief’ gebral op de zenders zal er niks veranderen, de rangen van de echte Vlaamse strijders groeien niet aan maar worden uitgedund door ouderdom , sterfte ,en hersenspoeling op grote schaal ,de jeugd is vooral met zichzelf bezig en wil uit aangeleerde gewoonte dat alles onder hun gat geschoven wordt , daarvan is geen heil te verwachten ,de elite weet dat en speelt er op in ,ze hebben angst want hebben de wapenwet nog maar eens verstrengd !

 2. Er zal blijkbaar meer dan vier schavotten moeten geplaatst worden binnenkort hopelijk zullen we gesteund worden door de elite die zich nu moet buigen voor Brussel en aanverwanten.
  Laat ons hopen dat er snel iets wordt aangewakkerd


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het is toch godgeklaagd, dat zo’n criminele Griek met een top salaris (betaald door u en mij) zo even uit de losse pols de ene leugen na de andere op ons bord deponeert. Hoe kún je dat in hemelsnaam verantwoorden als volwassen kerel? Wat een psychopaat. Het sterft van dit soort sujetten o.a. in Brussel – miss Mogherini is ook een pracht voorbeeld.
  Van dat soort mutanten kom je toch op een vreedzame manier nooit meer af tot het te laat is.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.