Brexit krijgt steeds minder steun” zo lezen we in alle mainstream media. “Fake News,” aldus Breitbart dat Michael Turner citeert. Wie is die man? Wel, dat is de Head of Polling van BMG dat de peiling organiseerde. De linkse Britse krant the Independent – een fanatieke tegenstander van de Brexit – heeft de resultaten van de peiling op een totaal misvormde wijze neergeschreven. Volgens de cijfertjes die Turner binnenkreeg zouden immers 9 op 10 deelnemers aan het Brexit-referendum nog steeds achter hun beslissing staan. Wat liep er dan mis met de peiling, zou je denken? Turner verklaart.

Om te beginnen werd de peiling vooral afgenomen bij mensen die niet eens meestemden met het Brexit-referendum,” zo zegt hij. “Ten tweede is het zo dat mensen aan de telefoon snel snel een antwoord geven om van dat vervelende telefoontje af te geraken, die resultaten zijn dus evenmin representatief.” En nog volgens Turner: “Tot slot toch ook vermelden dat de peiling werd afgenomen op het ogenblik dat de onderhandelingen over de Brexit tussen Engeland en de EU helemaal in het honderd liepen. Logisch dat op dat moment de meningen over een Brexit twijfelachtig waren.

Met andere woorden hebben alle Vlaamse media zich – zonder verpinken – bezondigd aan het onachtzaam verspreiden van Fake News. Met enthousiasme, want de gevestigde media zijn allemaal tegen de Brexit, want de stem van het volk is bah! Alle cijfertjes bestuderen en correct interpreteren zat er dus niet in. En het volk leest en slikt…

fnb.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “9 op de 10 stemmers Brexit staan nog steeds achter hun stem, al de rest is Fake News”

 1. Komt ons bekend voor dus allemaal fake.

 2. Wees er zeker van dat het overgrote deel van Europa ( ????) verlangt om uit de EU te stappen. De wens van dit grote deel zou zelfs al de nutteloze bureaucraten weg willen en terug naar de oorspronkelijke stand van zaken gaan. De enige oplossing is , Burgers verenig U en laat U stem horen zo kan het hoegenaamd niet verder. Wij zijn geen slappe en lusteloze burgers waarmee de EU de straten mee dweilt

  1. Mensen kijken elkaar zelfs niet eens aan op straat…

   Ik wens u veel succes

  2. Laat uw stem horen?Dat hebben we massaal gedaan in 2005 {tegen de EU grondwet},en laatst met het gevalletje Oekraïne.Zulke zaken werken niet,zolang men blijft deelnemen aan het voorgekauwde democratisch systeem zal er niets veranderen.Hoog tijd om iets anders te laten horen dan de “stem”.


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d