(VIDEO) Nürnberg: Zwarte uit Kameroen slaat en trapt 73-jarige Duitse vrouw halfdood

In Nürnberg zijn beelden opgedoken van de gruwelijke moordaanslag die daar door een jonge zwarte gepleegd werd. Op de beelden is te zien hoe hij zonder enige aanleiding op een 73-jarige Duitse vrouw afstapt, die daar toevallig naar haar huis wandelt, en haar keihard tegen de grond timmert. Daarna hakt hij genadeloos op haar in met minstens drie harde trappen op haar hoofd. De vrouw werd levensgevaarlijk gewond afgevoerd, de zwarte werd aangehouden voor moordpoging. Meteen daarna kwam de intussen klassieke melding: de man zou ‘verward’ zijn en ‘psychisch gestoord’. Alsof de feiten daarmee verschoonbaar zouden zijn; de vraag is, waarom dit uitschot zomaar in Europa wordt losgelaten. De naïviteit en de laksheid van ‘onze’ politici veroorzaken dit soort tragedies. Niets is dodelijker dan verdraagzaamheid.

De beelden werden door een getuige geplaatst op Facebook, maar daar meteen door Facebook geblokkeerd.

3 comments

  1. Toen ik rond 1980 me hier in Brasil wilde vestigen,moest ik een ”bewijs van goed gedrag”kunnen tonen, afgegeven door de ned politie,en ook een waarborg van mijn USA werkgever dat ik inkomsten had…..kijk zò hou je je landje schoon.

Comments are closed.