Onze vrienden van het Afrikaner-Boerenvolk in Zuid-Afrika vieren vandaag hun ‘Geloftedag’. Zij gedenken zo de belofte die hun voorouders, de voortrekkers, deden aan de vooravond van de slag bij Bloedrivier tegen een grote Zoeloe-overmacht: als God hen de overwinning zou schenken, dan zouden zij dat jaarlijks blijven gedenken. En dat doen zij elk jaar. Hier in Vlaanderen en Nederland zijn de patriotten warme vrienden van de Afrikaners. Ook in moeilijke tijden zijn we in woord en daad bij hen, zeker vandaag. Ons vir jou, Suid-Afrika!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Geloftedag 2017 Zuid-Afrika: hou koers, vrienden!”

  1. Ek herdenk dit ieder jaar saam met alle Afrikaners!mooi dit kom nu ook hier in Vlaanderen op facebook.
    Ons vir jou en Houzee!

    1. Dit word geleidelik tyd vir ‘n nuwe gelofte, want stryd sal die enigste uitweg wees van die ellende wat oor die blanke bevolking versprei word.

  2. Elk volk eert zij volksgenoten, dat doen Joden, Afrikanen, Aziaten, Moslims, … met uitzondering van de Europeanen, die spuwen op elkaar, aangestoken door de Rode Pest, want die voelen zich beter dan de rest !

Trending

%d bloggers liken dit: