Oudjaar en Kerst komen eraan! Feest voor iedereen! En feest in de multiculturele heilstaten dat betekent:

 • Betonblokken aan de Kerstmarkten (hier en daar hernoemd tot ‘wintermarkten’).
 • Fouilleringen aan de Kerstmarkten (hebben we zelf ondervonden in Frankrijk).
 • Massale aanwezigheid van de ordediensten op en rond de Kerstmarkten.
 • Massale aanwezigheid van de ordediensten tijdens de oudejaarsvuurwerken.
 • Hier en daar zelfs helemaal géén vuurwerk.
 • 1400 agenten tijdens oudjaar in Keulen om seksuele roofdieren in te tomen.
 • Verbod op vele plaatsen om zélf vuurwerk af te steken.
 • … en zoveel andere maatregelen die uw feestje grondig verpesten.

Kortom, geniet ervan! En vergeet de vluchtelingen niet te bedanken voor hun verrijking en het feit dat ze onze pensioenen gaan betalen. Ja toch?

Dit ook:

nj18.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Feesten in de multiculturele heilstaat: niet langer zonder maatregelen voor uw veiligheid”

 1. Met dank aan onze politieke zakkenvullers

 2. Nochtans luidt het belangrijkste dogma in de catechismus der Linkse Kerk ; “Diversiteit is een verrijking” zonder specificatie voor WELK bevolkingssegment het dan wel inderdaad een “verrijking” is en voor welk ander een “veraming”. Ik bedoel voor diegenen die het Asielkolonisme met HUN belastingsgeld moeten sponsoren, “tegen heug en meug”, om het in het bartdepezeweveriaans Latijn uit te drukken ; “nolens volens”

 3. Zalig zijn zij van geest die ons al deze ellende door onze strot hebben geramd met name Madam Merkel super hoer , Junker super zatlap die zijn zakken vult op onze ellende, Klootzak Soros die nog niet genoeg dweiltoeristen heeft binnen willen halen, Timmermans die een Mmmmmulticuuulturel plan heeft om er nog meer te laten komen, Het Gents Konijn die een Europastaat wil uitbouwen ons Europeanen te doen verdwijnen in de vergeetput. Kortom aan allen die ONS wil kapot maken een zalig Helse dood met veel pijn en als toemaatje de vliegende kanker snel maar met heel veel pijn. Ze zullen hem niet ( NOOIT ) temmen de fiere Vlaamse leeuw, Bewapen U Europeanen die ons land willen verdedigen en ontwormen van de sluipende Pislamziekte, Verenig U en sta paraat voor de strijd zelfs zonder wapens zullen wij zegevieren en ONS land terug zuiveren van alles wat hier niet huis hoort. Mijn God zag er naar en weende om de ellende die boven vernoemden en deze die ik nog vergeten ben ons hebben aangedaan, wees er zeker van hun einde zal gevierd worden met Gal en de Spons net zoals mijn god het heeft meegemaakt.
  Wees fier dat we Rechtse Vlamingen zijn want Extreem Links zal in de rij aan de galg hangen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: