Afgelopen zondag mochten de Hongaren middels een nationale raadpleging hun stem uitbrengen of men akkoord wenste te gaan met het ‘plan Soros’ dat betrekking heeft op immigratie. De oligarch George Soros en zijn stichtingen hebben het plan om 1 miljoen immigranten per jaar naar Europa toe brengen, het Hongaarse hek aan de zuidgrens weg te halen en dat EU-leden verplicht immigranten moeten opnemen. Een overweldigende meerderheid van de kiezers wees dit plan echter af, zo liet staatssecretaris Bence Tuzson aan de pers weten. De Hongaarse regering zal nu met dit mandaat in de Europese Unie o.a. de verplichte herverdeling van migranten aanvechten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Overweldigende meerderheid Hongaarse kiezers wijst ‘plan Soros’ af”

  1. Soros is reeds tijdens WO-II multimiljonair geworden door te dealen met de nazies om leeggekomen huizen van gedeporteerde joden te plunderen. Een een viespeuk blijft een viespeuk !

  2. Juist Georges Soros is jood die in Hongarije geboren is en nu in Amerika woont en alle linkse steunt ook De verkiezingen van Obama en H. Clinton met ettelijke miljoenen ,ook sponsorde hij het ja kamp in Nederland voor eu en voor Oekraïne en hielp hij vele rechtse regimes over heel de wereld omver werpen (zie op internet. Hoe gevaarlijk is Georges Soros en deze man is veel gezien op het euro parlement onvoorstelbaar.hij heeft overplaatst nog het bewind in Masedonie onverwacht geworpen en de moslims daar aan de macht gebracht en dat als jood. Dat zegt veel over onze leiders

  3. Hoeveel die overweldigende meerderheid was die het plan af wees, werd echter niet vermeld !

  4. Wanneer je als burger van een land geen mening meer mag uiten over wie al of niet tot het land of het volk behoort, ben je feitelijk geen burger meer van dit land, maar slechts een slaaf. Links wil een slavenmaatschappij, want dat is de enige garantie dat iedereen voor eeuwig en altijd gelijk zal zijn, onder hun moreel superieur toezicht natuurlijk. Alle dieren zijn gelijk, maar sommige zijn meer gelijk dan anderen (Orwell)

  5. Hulde voor het Hongaarse volk , als ze gedwongen worden , moeten ze maar weer aansluiten bij Poetin , dan trekken ze zich wel terug , van de islamisering van Europa..

  6. Eigenlijk houden de Hongaren het been stijf en hopelijk blijft dit zo ook in Polen, Tjechie en de andere landen die immigratie verafschuwen zoals de PEST. Onze grote hoop is dat die Oude Dictator Soros snel aan zijn einde komt geveld door een hevige snelle ziekte die hem fataal word zodat we van die verrader af zijn zonder Merkel en het konijn niet te vergeten. Ik zal een kaars branden om die oude zak veel en hevige pijnen toe te wensen, mijn GOD helpe mij.

  7. Ja hoor weer zo’n verrekte zionist! Die maken ons kapot!

Trending

%d bloggers liken dit: