Moslimterreur maakt van Duitse Kerstmarkten forten (met nutteloze Merkelblokken)

De geweldige positieve bijdrage van de bijna 1 miljoen jonge moslimmannen die in 2015 Duitsland binnenstroomden, door de lafheid van Merkel, wordt overal zichtbaar in de Duitse straten.  Niet alleen kom je overal in Duitsland groepjes rondlummelende jonge mannelijke moslims tegen: nadat een moslimterrorist vorig jaar toesloeg met een vrachtwagen op een kerstmarkt in Berlijn, en daar 12 ongelovigen vermoordde zoals de Koran dat wil, veranderen nu overal in Duitsland de kerstmarkten in forten.  ‘Merkelblokken’, betonblokken die eruit zien als grote lego-blokken, moeten een gevoel van ‘veiligheid’ geven.

Maar dat gevoel is vals.  Want niet alleen zijn de blokken louter symptoombestrijding, omdat het Duitse beleid gevaarlijke moslims blijft verwelkomen; de blokken zijn ook nog eens inefficiënt en levensgevaarlijk.  De blokken zouden zogezegd aanstormende vrachtwagens moeten tegenhouden, maar een recente test bewees dat de wetten van de fysica nog steeds van kracht zijn: als die blokken met grote kracht door een vrachtwagen geraakt worden, dan remmen ze hem weliswaar af maar worden ze zelf met enorme kracht weggeslingerd – en worden zo een dodelijk wapen, dat voetgangers niet beschermt maar neermaait…

 

3 comments

  1. Nochtans luidt het eerste dogma in de Catechismus der Linkse Kerk, raar maar waar ; “Diversiteit is een verrijking” en dit is echt geen schunnige mop, echt niet.

  2. Open grenzen en gesloten kerstmarkten? Een geniale oplossing van Merkel en Co. Laat dus ‘s nachts de voordeur van je huis openstaan en sluit de deur van je slaapkamer; het lijkt onlogisch maar het is wel een daad van liefde, liefde voor de inbrekers ….

  3. Zouden ze niet beter zo een blok aan Merkel haar nek binden en in het diepste punt van de oceaan dumpen. Wel één probleem de vissen zullen vergiftigd worden , het is het een of het andere

Comments are closed.