Antifa verliest uitwerpselen aan Antwerps Vlaams Belang-secretariaat

Hey linkiewinkies en Antifa-tuig, iemand is vannacht zijn zakje uitwerpselen vergeten aan het Vlaams Belang-secretariaat in Antwerpen. U mag het gaan terughalen tussen 9 uur en 17 uur. Wel eerst aanbellen en je naam vermelden. Er zal een emmertje warm water met zeepsop klaarstaan en een schuurborstel. Zonder dank!

vba4vba2vba1vba3

10 comments

  1. Zie je hen al bezig met de voorbereidingen ?? “samen” in een kamertje ?? bweikes

  2. Wat verwacht je nou van de links-liberale untermenschen? Argumenten? Intelligentie? Hahahaha, vergeet het maar!

    Nee, stront en pis in het rond gooien; dat is wat de links-liberale aap het beste doet.

    Vergeet niet dat we hier spreken over uitschot dat zijn eigen volk kapot maakt in de naam van hun internationale meesters. Alles wat smerig en walgelijk is gaan ze promoten: drugs, homo-waanzin, pedo-sex, niet blanke immigratie (lees: invasie), transgender, moderne kunst (lees: Kak op canvas), onze tradities en cultuur belachelijk maken… en zoveel meer links-liberale progressieve ideeën.

  3. Straf staaltje politiek-correct ontaarde Hate Speech in dikke brokken gematerilaiseerd. Intussen natuurlijk blijven zemelzeiken over vermeende “verdraagzaamheid”(sic) en imaginaire “diversiteit”(sic) die echter niet zo “divers” mag zijn dat ze niet zou dienen volkomen te congrueren met gauchistisch “gedachten”goed, PoCo-Hypocrieten en mei-68-fossielen !


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.