Een deelgemeente van de hoofdstad Stockholm is oorlogsgebied geworden. Dat zijn althans de woorden van de Zweedse hoofdaanklager Lise Tamm die een waarschuwing liet horen over de situatie in dit deel van Stockholm. Het is een woon- en leefgebied dat voor een overgroot deel uit immigranten bestaat, van vooral de eerste en de tweede generatie. In het korte nieuwsfragment van de televisiezender RT leren we echter dat het helemaal niet alleen om de hoofdstad gaat, maar om veel meer steden in Zweden. Het land is voor velen een voorbeeldige multiculturele samenleving.

Lise Tamm sprak dus van een heus oorlogsgebied. Dat laat zich dan ook vertalen in de situaties die in deze gebieden ontstaan, zoals het wapengeweld, met daarbij zelfs het gebruik van handgranaten. De politie moet zich dan ook gepast kleden en bezoekt dergelijke buurten vaak in militaire uitrusting. De overheid heeft middels een amnestieregeling geprobeerd de mogelijkheid te geven aan de bevolking zonder vervolging al het wapenmateriaal in te leveren. Zonder veel succes.

Bekijk hieronder het schokkende nieuwsfragment van RT. (engelstalig)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “[VIDEO] Gezellig! Zweden telt inmiddels meerdere oorlogsgebieden”

 1. “Eigen schuld, dikke Knackebrod bult”

 2. Hier een video van een Japanse Economist die praat over de waanzinnige toestand in oa. Zweden. Japans gesproken, Engelse ondertitels en een speelduur van 10 minuten.

 3. Mulitcultureel = multicriminaliteit.
  Naast het fysieke en psychologische menselijk leed, is er de zeer hoge maatschappelijke kost aan dure veiligheidsoperaties, torenhoge verzekeringsclaims en ziekenhuisfacturen.
  En wie betaalt deze kosten ?
  Was het niet Paula d’Hondt die ooit eens bevlogen zei dat deze nihilistische nietsnutten de pensioenen van de toekomst zouden opbrengen…
  Zonder harde (tegen)maatregelen gaat Europa een algemene verarming en een zorgelijke desintegratie tegemoet.Het is al 12 uur.

 4. Vallenpint Roger

  Hoe is het mogelijk dat het Europa zover heeft laten komen dat we onze eigen vrijheid zomaar prijs geven aan buitenlanders!!!!!!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. En maak je geen illusies, wat daar gebeurt, gebeurt ook bij ons, misschien binnen 10 of 15 jaar. Trump heeft profetische gaven als hij sprak over “The hellhole Brussels”. En,,, het ergste moet nog komen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 6. Gaat lekker zo, wie nu nog niet wakker wordt, blijft voorgoed in coma! Klaag niet, maar vecht!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 7. Denk je ffe lekker te gaan joggen heb je ineens de politie achter je aan zitten tis ook wat in dat sweden

Trending

%d