Duizenden deelnemers bij 25e editie Mars voor het Leven in Den Haag

Gisteren vond in Den Haag de jaarlijkse Mars voor het Leven plaats. Een demonstratie van de Stichting Schreeuw om Leven tegen abortus en euthanasie. De bijeenkomst bestond uit een aantal toespraken en muziek en werd met een stille tocht afgesloten. Dit was de 25e editie, waaraan volgens de organisatie tussen de 10.000 en 15.000 mensen deelnamen. Op het Malieveld werd een ‘tijdelijk monument’ opgericht voor afgebroken zwangerschappen en mensen die hun leven hebben laten beëindigen door euthanasie. Sprekers waren onder anderen Kees Van der Staaij van de SGP en Gert-Jan Segers van de ChristenUnie.

One comment

  1. Het blijft beperkt tot in een heel klein aantal politiek-correct ontaarde landen op onze GROTE, wijde wereld dat de moederschoot intentioneel tot graf kan gepromoot worden.

Comments are closed.