Op 20 oktober berichtten we al dat militanten van ‘Génération Identitaire’ zich voor de strafrechtbank van Poitiers dienden te verantwoorden.  (De ‘booswichten’ hadden 5 jaar (!) voordien een moskee bezet in de stad die naambekendheid verwierf door Karel Martel. Een zeventigtal militanten hadden toen post gevat op het dak van bewuste moskee. De actie vond veel weerklank in de ‘geshockeerde’ leugenmedia.

giu.jpg

Na deze onschuldige en geweldloze actie vond het parket het nodig om deze jongeren te vervolgen. Ook l’Union des organisations islamiques de France (UOIF), gelinkt aan de terroristische Moslimbroeders van Egypte en Saoedi-Arabië, diende toen klacht in.

Gisteren viel het verdict voor Maxime, Damien, Benoit, Julien en Alban. Ze werden alle vijf bedacht met een voorwaardelijke gevangenisstraf van 1 jaar, 40.000 euro boete en 5 jaar ontzetting uit hun burgerrechten. Lees het nog eens en laat het goed tot u doordringen!

 • een voorwaardelijke gevangenisstraf van 1 jaar
 • 40.000 euro boete
 • 5 jaar ontzetting uit hun burgerrechten

Gerevolteerd door dit vonnis, beslisten de advocaten, onder wie de briljante strafpleiter Frédéric Pichon, om onmiddellijk beroep aan te tekenen tegen deze uitspraak. Ze doen er alles aan om nationalisten het zwijgen op te leggen. Ze zijn als de dood wanneer identitairen de vinger op de stinkende wonde leggen,” wist Mter Pichon bij de start van het proces te vertellen.

TEKEN HIER DE PETITIE TEGEN DE UITSPRAAK

Op 20 oktober schreven we het volgende: ‘Op de vraag of Pichon nog vertrouwen had in de Franse justitie, antwoordde hij: Wanneer ik twintig jaar geleden mijn eed als jong advocaat aflegde, vertelde een oudere collega – een  oud weerstander, afkomstig uit Corsica – het volgende: ‘Alleen imbecielen hebben onvoorwaardelijk vertrouwen in het gerecht van hun land!’ Moet ik daar iets aan toevoegen?”‘ 

Inderdaad, daar moeten we niets aan toevoegen. Het bewijs werd gisteren geleverd. Bekijk hier een toespraak van Frédéric Pichon in Rungis:

Steun Génération Identitaire:
https://generationidentitaire.org/soutenir

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Génération Identitaire: 40.000 euro boete, 5 jaar burgerrechten kwijt en gevangenisstraf”

 1. Marcel Melkebeke

  Beseffen de linkse idioten die de pers en de meeste van de overheidsstructuren,ook en vooral het zgn. “gerecht”, bevolken ,dan niet dat zij,door het miskennen van de rechten en verworvenheden van de burgers,en het importeren en bevoordeligen van een meute buitenlandse prodfiteurs en godsdienstfanatici dan niet dat zij het land regelrecht naar een burgeroorlog leiden?
  Zij drijven de kernbevolking zodanig in het defensief dat een uitbarsting van geweld
  onafwendbaar wordt.
  De doorsnee bevolking zal zich niet helemaal in het verderf laten storten.Dat is zeker.
  Snappen die achterlijke gekken dat dan niet?
  En begrijpen zij echt niet dat de aanstokers in de zuiderse landen , zitten te wachten om de boel
  hier over te nemen en hun nefaste regimes te installeren.
  Dat alles in de naam van … je weet wel!!

 2. Ze worden steeds agressiever onze vijanden zelfs geweldloze acties worden al vervolgd! Het wordt tijd dat het volk zich gaat bewapenen op een legale manier(schietclub), we moeten onszelf verdedigen, anders worden we afgeslacht zoals de Russen vn 1917 tot 1953!

Trending

%d bloggers liken dit: