Zuhal Demir van de N-VA is boos op Vlaams Belang Kapellen. De VB-afdeling plaatste namelijk een foto op Facebook van de Goedheiligman omringd door moslimkindjes. Er werd nog bij vermeld dat het plots wel ok is om iets te krijgen van een Katholiek symbool “zolang het maar gratis is…” Demir is op haar Koerdische teentjes getrapt, want platvloers en blablabla. Maar Zuhalleke zou beter eerlijk zijn en de frustraties van de brave Vlamingen onder ogen zien. Want om diezelfde moslimpjes niet te kwetsen werd jaren geleden het kruis van de mijter gehaald. Voor diezelfde moslimpjes wordt her en der een kameel meegenomen tijdens de intrede van de Sint. Voor diezelfde moslimpjes werd in verschillende zwembaden gescheiden zwemmen ingevoerd. Voor diezelfde totaal onschuldige en niet-profiterende moslimpjes werden in het stedelijk onderwijs standaard halal maaltijden ingevoerd. Diezelfde moslimpjes mogen het land op stelten zetten wanneer religieuze neutraliteit gevraagd wordt. Diezelfde moslimpjes krijgen miljoenen belastingseuro’s voor hun moskeetjes die steeds groter en impressionanter worden. Paaskoopjes worden lentekoopjes. Kerstmarkten worden Wintermarkten. Allemaal voor diezelfde moslimpjes. En als de Vlamingen het dan welletjes vinden en och arme op Facebook aanklagen dat moslimpjes tegen alles zijn wat de Christelijk geïnspireerde maatschappij te bieden heeft, behalve wanneer ze het gratis krijgen, dan voelen  Zuhalleke en anderen zich geroepen om dat te veroordelen. Van die Demir geen eieren! Quid pro quo.

Sek.jpg
Zuhal Demir mag de zak in.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Zuhal Demir boos op VB dat hypocrisie aantoont van graaimoslims bij de Sint”

 1. Hetzelfde met St. Maarten. Lopen de marokkaantjes ook om snoep te bedelen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. De vaas breekt niet in het water. Je moet hem kapot schieten. Scherven brfengen geluk en waar gehakt wordt vallen spaanders


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Er iets van zeggen kan op straf voor opruiing komen te staan, bewijzen genoeg en nergens een moslimland waar het oké is voor niet moslims. Allah tuig is het, en zeer ongewenst in onze contreien. Tuurlijk zijn er goeien, helaas lijden deze goeien onder de 99.9% ettergezwellen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Ratteke Maurice

  As het verniet es zouden ze zich dood fretten ook al is er varkensvet in verwerkt,
  Op Facebook werd ik een tijd geblokkeerd omdat ik de waarheid vertelde, want zoals iedereen weet ” Waarheid kwetst ” en mag niet gezegd worden over de zwermen profiteurs die hier aanspoelen en waartegen ALLE politiekers niets tegen durven doen. Waarom weet ik nog niet maar net zoals het Gents Konijn die ons de EURO door de strop heeft geduwd duwen de lakse laffe politiekers ons de Pislam door de strot ; hoelang zal de vaas te water gaan tot ze breekt ? Vertel het mij als je het weet.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. In de GB zaten de moslimkindjes ook bij de sint

Trending

%d bloggers liken dit: