Als het over islamisering en asiel-invasie gaat volgen Hongarije, Polen en andere centraal-Europese landen al geruime tijd een heel ander beleid dan het lakse linkse West-Europa. Europa is blank en christelijk, zo klinkt het daar, en dus willen wij de mosliminvasie niet. De grenzen blijven dus dicht. Grote islamitische terreuraanslagen zijn daar dan ook onbekend en de kerstmarkten verlopen er zonder betonblokken en rellen.

Maar via het steunen van ondermijnende NGO-netwerken als dat van Soros probeert de EU ook deze landen te breken. De EU-dictatuur wil deze vrije landen dwingen om, tegen de wil van hun democratisch verkozen volksvertegenwoordiging, een verplicht aantal asielindringers op te nemen. Hongarije verzette zich daartegen bij het Europese gerecht, maar dat wees zoals verwacht de eis van de nationalisten af. Van de EU valt niets te verwachten.

Om duidelijk te maken dat ze het met deze beslissing van het Europese gerecht tegen Hongarije niet eens zijn en om op te komen voor een blank en christelijk Europa zonder asielinvasie, komen morgen boze Hongaarse nationalisten naar Brussel. Ze vroegen en kregen toelating om vanaf 14.30 uur te betogen in Elsene, op het De Meeusplein, op 500 meter van het Europese parlement. Er worden naar eigen zeggen delegaties verwacht uit Hongarije, Polen, Oostenrijk, Slovakije, Roemenië, Spanje, Groot-Brittannië, Duitsland en elders. Ook Vlamingen zijn van harte welkom.

De organisatoren laten echter weten dat ze het hoegenaamd niet eens zijn met de opgelegde beperkingen, zoals ‘geen provocatieve slogans roepen’, en ook niet met de opgelegde plek: zij willen betogen op het Luxemburgplein, in het zicht en voor de ingang van het Europese parlement. “Het hele jaar door mogen linkse en allochtone groepen betogen op het Luxemburgplein“, zo klinkt het terecht; “waarom zouden nationalisten dan moeten weggestopt worden op 500 meter afstand?

Hoe de actie morgen concreet zal verlopen en hoe de Brusselse politie zal optreden moet dus morgen afgewacht worden. Maar één zaak is zeker: de onvrede van de bevolking over het gevoerde multiculturele chaosbeleid wordt steeds zichtbaarder – onlangs in Gent, morgen in Brussel.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

16 reacties op “Boze Hongaren betogen morgen in Brussel”

 1. False Flag
  Ik heb foto’s van het de Meeusplein getrokken om 13u35.
  Dat was langs beide kanten volledig leeg. Ook rond het EU Parlement was geen enkele betoging. In geen velden of wegen een Hongaar of zelfs maar een Pool te bekennen. Ook geen politie die betogers verwachtte. Niemand wist daar van iets.
  Zou de redactie van re-act.be zo goed willen zijn om dit fake-news item aan hun lezers te verklaren?

 2. Iets over gehoord in de media? Tuurlijk niet.

 3. Waart blijven nu de nederlanders?

 4. Je kunt wachten op een uitbarsting, de mensen pikken het het niet meer! Momenteel heerst er dezelfde onrust in Europa als voor de val van de muur in Oost Europa, het kan dan heel snel gaan, we herrinneren ons Caucescu nog! Weg met die volksverraders!

 5. maurice je hebt gelijk Geoges Soros zit overal achter lees op internet hoe gevaarlijk is Georges Soros + nog andere art.over hem en waar hier in de media in alle talen over gezwegen word

 6. Allemaal leuk en aardig die Oostbloklanden maar ze zijn tegelijkertijd van oudsher zo antisemitisch als de pest. Getuige ook de gescandeerde leuzen bij de laatste grote manifestatie in warschau

  1. Dus?,u vind de gevoelens van de “uitverkorenen” blijkbaar belangrijker dan wat er op het eigen continent gaande is.

  2. twan GEORGES SOROS is ook een Jood net zoals Lenin ,Trotsky ,Beria en de grootste massamoordenaar Jozef STALIN die ook jood is van vaders zijde en al de kopstukken van het communisme waren praktisch joods ook in hongarije en met wat de geschiedenis was en nu met Soros zou men voor minder anti semiet zijn

  3. @Twan

   Allemaal leuk en aardig die Westerse nationalisten, maar ze zijn dan ook zo kosher als de pest. Getuige hun idiote pro-joodse houding en hun weigering om de waarheid te erkennen als het aankomt op het internationalisme.

   1. Juist,zullen we het maar even niet hebben over wat deze kosher “nationalisten” zoal verder aanhangen op het gebied van zaken die het Nationale niet dienen.

 7. Ik ga mijn best doen om er morgen op tijd bij te zijn.

 8. Liliane Stinders Cottenie

  Heb hartzeer dat ik jullie door mijn oude leeftijd niet meer kan vervoegen
  En hoop dat nu de jongeren het van ons overnemen maar wees niet bang
  want regelmatig verhef ik mijn stem tegen onopgevoede hangjongeren en
  In Borgerhout wonende is dat nodig vooral nu met Sinterklaas en Zwarte Piet. Want van onze Waarden moeten ze afblijven .

 9. EINDELIJK in de hoop dat men steeds op de zere plek zal duwen uit alle macht en zo de etterbuil zal openbarsten en springen. Zoveel is zeker SOROS wil een dictatuur over gans Europa en hopelijk krijgt Soros de vliegende Kanker liefst zo snel mogelijk. Europa is Blank en christelijk en het zal zo blijven. Begrepen bende Europa huichelaars zoals Merkel, Macron Konijn Verhofstad en de ganse lakse politiekers die eigen volk verraden

Trending

%d