Gisteren stond in Parijs een grote demonstratie klaar van de identitaire jongeren van het Franse Génération Identitaire. De Prefect, die aan het hoofd van departement Parijs staat, besloot echter op het laatste moment de demonstratie te verbieden. De reden die werd gegeven was de grote dreigementen van extreemlinks aan het adres van de demonstranten, met als gevolg mogelijke verstoringen van de openbare orde. Met die reden besloot de Prefect op de dag zelf de demonstratie te schrappen, dit tot woede van Génération Identitaire.

De organisatie sprak van een regelrecht schandaal. Omdat men al lange tijd de demonstratie had aangevraagd en dat pas op het allerlaatste moment het verbod kwam. Men liet o.a. weten;

Het nieuws is deze ochtend gekomen: onze demonstratie is definitief verboden. De justitie, die zich inzet om criminelen en illegalen te beschermen, weigert aan de Europese jeugd de mogelijkheid om op de eigen straten te demonstreren tegen het islamisme.

Evenwel vond Génération Identitaire toch een mogelijkheid om bij Bataclan, waar de islamisten in november van 2015 hebben huisgehouden, kort te demonstreren en hun boodschap te verkondigen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Demonstratie Génération Identitaire ‘Verdedig Europa tegen de islamisten!’ verboden”

  1. Niet iedereen verafschuwt Islamisten, progressieven verafgoden Islamisten als ‘de voorhoede van de revolutie’ terwijl ze even aan hun wijntje nippen.

  2. Dit is op toodlessss herblogd.

Trending

%d