Er wordt onderzoek gedaan naar hoe de grote politieke stromingen in Nederland de macht verdelen. Dit alles komt voor het grote publiek naar voren in een documentairereeks van de Nederlandse publieke omroep de NPO. Men bekijkt in een eerste uitzending o.a. hoe de burgemeestersposten worden verdeeld onder leden van de grote politieke partijen. Al in deze eerste uitzending komt goed naar voren dat dit een handig systeem is om de macht te controleren en oppositiepartijen uit te sluiten.

Onder aanvoering van het Forum voor Democratie (FVD) is er sinds kort meer interesse voor de gebrekkige democratie in Nederland. De patriottische partij spreekt met regelmaat over het partijkartel, waarbij men doelt op het verdelen van de banen onder de grote partijen. In de documentaire komt Thierry Baudet van het FVD dan ook ruim aan het woord.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Docu NL: Over de schaduwmacht en het partijkartel”

  1. Rutte en zijn ,,clan,, samen met die smerige (p)islam,het grootste gevaar voor ons land !

  2. Dus als ik het heel goed begrijp staat de burger totaal in de kou en MOET hij enkel zijn mond houden en gewoon slikken wat de corrupte Politiekers onderling overeen zijn gekomen. Het lijkt op een ware dictatuur een maffia een corrupte boel een postjespakker politiek een zakkenvullers praktijk. Had ik echt niet beter verwacht van Rutte en konsoorten. gesponsord door de ISLAM.

Trending

%d bloggers liken dit: