Brussel was toen nog een bruisende stad,” zong Liesbeth List in 1973. En toen kwamen de blanke racisten. Of dat is althans de illusie die krankzinnige en wereldvreemde Bianca Debaets (CD&V) ons wil doen geloven. De problemen in Brussel met rellende Marokkanen, hitsige Afrikanen en allerhande jeugdbendes ligt niet aan die minderheden zélf, maar is allemaal uw schuld. U, de blanke Brusselaar of Vlaming moet maar eens ophouden met vooroordelen over de vreemdelingen te poneren! Genoeg daarmee! Rassiesten allemaal, want 170 nationaliteiten in Brussel en daar moet je onvoorwaardelijk tolerant voor zijn. Ook al kan het eventueel heel misschien een klein beetje veel zijn dat sommige minderheden niet zo lief zijn en nu en dan een beetje veel de boel op stelten zetten. Want achterstand en weinig kansen natuurlijk! En koeltoer en religie. Want jij bent de racist. Zij worden geviseerd. Door u. Het zijn SLACHTOFFERS. Jazeker! Dus pompt het gewest Brussel geld in een campagne, die te zien is in het straatbeeld en op de sociale media, waar rassiesten worden terechtgewezen. Klinkt logisch toch? Ook getuigenissen over racisme kan je voortaan melden. Daar werd zelfs een webstek voor aangemaakt: www.reageer-op-racisme.brussels. Het bestaat echt! Je moet maar eens gaan kijken. Vertel gerust jullie verhaal. Doe het hier! Want be.equal, be.brussels! En er werken 251 (tweehonderdeenenvijftig) organisaties aan mee waaronder uiteraard Kifkif. Gekkies…

fwdc.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Na de verschillende rellen in Brussel: grootse campagne van Brussels Gewest tegen… racisme”

 1. Jongens, ik volg het Belgische politieke nieuws al een tijdje maar heb een klein probleempje. Waar vind ik een simpel overzicht van jullie partijen, uiteraard mèt de betreffende afkorting en waar ze staan op de schaal van uiterst links naar uiterst rechts. Het is voor mij net zoiets als het wie-is-wie bij die islam-jongens (meisjes tellen niet, daar) met hun verschillende stromingen. Kan ik ook niet onthouden.
  Bij voorbaat dank van een ignorent noorderling, Fritz.

 2. Racisten zijn de genen die alle rassen willen mixen en opheffen, kortom alle waardevolle unieke kenmerken gvan ieder ras voorgoed te vernietigen!

 3. “Politiek-correctheid veralgemeent,veralgemenen is dwaas” !

 4. Niet alleen Brussel, maar ook de wereld op z’n kop: zij die geen auto’s en politiemensen in elkaar rammen en zij die geen winkels plunderen, zijn zowaar RACISTEN. Racist, aangenaam!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. Nogmaals, als er weinig of niks in de KOP ( geen hoofd ) zit kan je het er niet induwen zoals het vullen van een worst, EXTREEM Links zit altijd met een probleem als het gaat over miljardencul of multicult zoals je wil. Daar is er geld voor maar niet voor eigen volk


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d